Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:14 | 14/04/2020

Τους υπουργούς με την μεγαλύτερη αποδοχή ανέδειξε η νέα δημοσκόπηση της MRB στο διαδίκτυο για λογαριασμό του Star. Στην δημοσκόπηση οι πολίτες αξιολογούν τους χειρισμούς της κυβέρνησης σχετικά με την κρίση του κορονοϊού, εκφράζουν τους προβληματισμούς τους για την οικονομία, ενώ αποκαλύπτουν ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θέλουν να κάνουν μόλις τελειώσει η κρίση του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, το 77% αξιολογεί θετικά τους χειρισμούς του Σωτήρη Τσιόδρα και το 68,7 εκτιμά θετικά τους χειρισμούς του κ. Χαρδαλιά.

Όσον αφορά το υπουργικό συμβούλιο και τους υπουργούς που συγκεντρώνουν τη μεγαλύτερη αποδοχή των πολιτών, στην πρώτη θέση παραμένει ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Στην πρώτη θέση ο Βασίλης Κικίλιας με 71,7%, ακολουθεί ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος με 67,7% και στην τρίτη θέση βρίσκεται ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Με 62,4% και στην τέταρτη θέση βρίσκεται η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως και στην πέμπτη θέση με 58,1% ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης.

 
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis