Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:05 | 20/01/2015

 

Ως απαράβατο όρο για την συμμετοχή του σε κυβέρνηση συνεργασίας θέτει την άμεση εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ για τους μισθούς των στρατιωτικών ,του προσωπικού των σωμάτων ασφαλείας και των δικαστικών, θέτει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος. Με δήλωσή του από το φυλακιο Νικης στην Φλώρινα ο Πάνος Καμμένος επισημαίνει:

«Θέλω να στείλω ξεκάθαρα το μήνυμα, ότι προϋπόθεση για να συμμετέχουν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ σε μία κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης ή σε μία κυβέρνηση συνεργασίας ή σε μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας είναι ότι θα εφαρμοστεί άμεσα η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την επαναφορά των μισθών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και των δικαστικών. Πρόκειται για παραβίαση της νομοθεσίας, για κατάλυση του Συντάγματος και κατάλυση της ίδιας της Δικαιοσύνης, του πυλώνα της Δημοκρατίας».
 
Το σενάριο που θέλει τον ΣΥΡΙΖΑ να συνεργάζεται με τους ΑΝΕΛ ,σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας και εισόδου του κόμματος του Πάνου Καμμένου στην Βουλή είναι ένα από τα πιο πιθανά σενάρια που εξετάζονται. Γι΄ αυτό και η δέσμευση που ζητά ο Πάνος Καμμένος για την εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ έχει την σημασία της.

 

onalert.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis