Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:53 | 03/02/2016

Εχουμε φθάσει Φεβρουάριος και παρά το γεγονός ότι μας χωρίζει λιγότερο από ένας μήνας από την έναρξη των τακτικών κρίσεων στις Ένοπλες Δυνάμεις, δεν υπάρχει έντονη φημολογία για τις κρίσεις.

Το προσφυγικό και το στοίχημα που έχει δοθεί από την κυβέρνηση, έχουν απορροφήσει το μεγαλύτερο μέρος της δραστηριότητας. Στους διαδρόμους του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, σπάνια βρίσκεις κάποιον που να θυμάται ότι έρχονται κρίσεις.

Από διασταυρωμένες πηγές πάντως. μαθαίνουμε ότι δεν τίθεται θέμα αλλαγής της στρατιωτικής ηγεσίας. Ωστόσο, όσοι το λένε, σπεύδουν να συμπληρώσουν "εκτός απροόπτου". Το τι μπορεί να είναι αυτό το "απρόοπτο" θα δείξει.

Είναι γεγονός ότι ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και ο Αρχηγός ΓΕΝ πριν ελάχιστους μήνες τα καθήκοντά τους και δεν υπάρχει κανένας λόγος αλλαγής, αφού και οι δυο έχουν επιλεγεί από την σημερινή πολιτική ηγεσία.

Επιλογή της σημερινής πολιτικής ηγεσίας είναι και οι άλλοι δυο αρχηγοί, ΓΕΣ και ΓΕΑ, οι οποίοι μάλλον δεν έχουν λόγους να ανησυχούν.

Τα σύννεφα που είχαν σκιάσει προεκλογικά τις σχέσεις με έναν συγκεκριμένο αρχηγό Γενικού Επιτελείου, και είχε να κάνει με παροχές που είχε υποσχεθεί ο Π. Καμμένος στους στρατιωτικούς και δεν προχώρησαν, μάλλον έχουν υποχωρήσει.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είναι και πάλι υπουργός Εθνικής Άμυνας και μπορεί να μην το ξέχασε, αλλά μάλλον έδωσε άφεση αμαρτιών...

 

www.onalert.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis