Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:01 | 08/02/2017

Όπως έχει ξαναγράψει το Cyclades24.gr μετά τις κρίσεις στην Αστυνομία o νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου είναι ο Ταξίαρχος κ. Γεώργιος Ν. Γιαννόπουλος.

Ποιος είναι όμως ο Ταξίαρχος  Γεώργιος Ν. Γιαννόπουλος;

Γεννήθηκε το 1964 στην Καλαμάτα Μεσσηνίας.

Κατατάχτηκε στο Σώμα της Πρώην Ελληνικής Χωροφυλακής ως Υπαξιωματικός (Σχολή Ενωμοταρχών) το 1982 και αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών το 1992.

Μετά την αποφοίτησή του από τη Σχολή Αξιωματικών υπηρέτησε έως το 1995 στα Αστυνομικό Τμήμα Αγ. Βαρβάρας.

Το έτος 1995 μετατέθηκε στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής, όπου τοποθετήθηκε προϊστάμενος της Ομάδας «Σ» έως το έτος 2006.

Από το έτος 2002 έως το 2006 υπηρέτησε στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων.

Το 2006 τοποθετήθηκε στη Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Το 2014 προήχθη στο βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή και τοποθετήθηκε ως βοηθός του Διευθυντή Ασφάλειας Αττικής.

Το Μάρτιο του 2016 τοποθετήθηκε ως Διευθυντής στη Διεύθυνση Αστυνομίας Κυκλάδων μέχρι την 23.01.2017 όπου προήχθη στο βαθμό του Ταξιάρχου και τοποθετήθηκε στη θέση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου.

ταξίαρχος, Γιαννόπουλος, Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου

Αποφοίτησε με άριστα από το Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών Στελεχών και γνωρίζει την Αγγλική Γλώσσα.

Είναι αριστούχος πτυχιούχος της Σχολής Εθνικής Ασφαλείας, σπουδών  Στρατηγικής και Πολιτική Εθνικής Ασφάλειας (Μεταπτυχιακό).

Στην πορεία της σταδιοδρομίας του μετεκπαιδεύτηκε σε διάφορα επαγγελματικά θέματα και κατέχει την ειδικότητα του εκπαιδευτή σε θέματα αυτοάμυνας αυτοπροστασίας.

Έχει εκπαιδευτεί σε θέματα Ριζοσπαστικοποίησης – Ισλαμικό Φονταμενταλισμό στο πλαίσιο της διεθνούς αστυνομικής συνεργασίας από κλιμάκιο Αξιωματικών των γαλλικών Αστυνομικών Υπηρεσιών.

Έχει παρακολουθήσει εκπαίδευση από το «The George C Marshall Europlan Center for Security Studies»  σε θέματα ασύμμετρων απειλών.

Έχει διατελέσει εκπαιδευτής στη μετεκπαίδευση προσωπικού του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών μηχανισμών και έχει συμμετάσχει σε διάφορες ημερίδες – διαλέξεις – ασκήσεις.

Για την υπηρεσιακή του απόδοση του έχουν απονεμηθεί ηθικές αμοιβές και μετάλλια αστυνομικής αξίας.

cyclades24.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis