Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:14 | 09/01/2018

Θυμάστε το αλήστου μνήμης πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για τον φιλοσοφικό ανακαθορισμό της αστυνομίας και τον ήπιο αναπροσανατολισμό της προς την κοινωνία; Φύλλο και φτερό.

Τίποτα
δεν έμεινε από από τις περινούστατες εκείνες προγραμματικές αναλύσεις ενός οιονεί ριζοσπαστικού πολιτικού σχηματισμού, ο οποίος εκτός όλων των όλων άλλων παλινωδιών του, διολίσθησε και σε αυτό το τομέα προς τον αστικό "ρεβιζιονισμό- ρεφορμισμό".  

[custom:google-ads]

Πληροφορίες του bloko.gr σημειώνουν πως σε αντίθεση με την πρωτογενή ιδεαλιστική κοσμοθεωρία ακόμη και του αφοπλισμού, η έδρα του κόμματος στην Κουμουνδούρου, θυμίζει ... αστυνομικο όρχο!!!

Και πως να μην είναι όταν σχεδόν καθημερινά τη φύλαξη των γραφείων έχουν αναλάβει οι ... μισές διαθέσιμες από τον ενεργό πληθυσμό των απίσχναντων αστυνομικών δυνάμεων της Αττικής.

Μετρήστε.

3 διμοιρίες ΥΑΤ.
1 ΟΠΚΕ
2 ΔΙΑΣ
Ων ουκ έστι αριθμός αστυνομικών της Ασφάλειας και ποιος ξέρει πόσοι άλλοι.

Ομολογουμένως, είναι κι αυτός ένας ρηξικέλευθος πολιτικός τρόπος για την ηπιότερη προσέγγιση του αστυνομικού προς τον πολίτη. Δεν του αφήνεις κανένα διαθέσιμο και ξεμπερδεύεις. Μήπως όμως η αρμόδια καθολική ηγεσία επί της αστυνόμευσης πρέπει κάποτε να πει ένα όχι, ή ένα φτάνει πια; Ή μήπως όπως των φρονίμων τα παιδιά το σκέφτονται, αλλά για ... μετά τις κρίσεις μέρες που είναι;

 www.bloko.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Ληστές εισέβαλαν σε σπίτι και απείλησαν με μαχαίρι παιδί

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis