Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:25 | 31/03/2017

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Lamborghini δωρίζει ένα από τα υπέρ αυτοκίνητα της γκάμας της στην ιταλική αστυνομία. Δεν είναι όμως και το συνηθέστερο φαινόμενο, να βλέπεις ένα τετράτροχο των 250.000€ με «καρούμπαλο», σειρήνα, κάμερες και laptop στο εσωτερικό.

 

Τυχερή αυτή τη φορά της αβρότητας του ιταλικού εργοστασίου η αστυνομία της Μπολόνια, τα μέλη της οποίας θα σφάζονται ήδη για το ποιοι θα αποτελούν το πλήρωμά της.

Δεν είναι βλέπετε μόνο οι 610 ίπποι, η τετρακίνηση και οι εκπληκτικές επιδόσεις αλλά και η δυνατότητα να μπορείς να χρησιμοποιείς όλα τα παραπάνω όπου και όποτε θες, χωρίς τον κίνδυνο της σύλληψης.

Πέρα όμως από τις γλαφυρότητες, ο βασικός ρόλος αυτή της Huracan δεν είναι η καταδίωξη. Το αυτοκίνητο θα χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις όπου απαιτείται άμεση και ταχύτατη επέμβαση, όπως σε περιπτώσεις σοβαρών τραυματισμών ή μεταφοράς οργάνων για μεταμοσχεύσεις.

Για τους παραπάνω λόγους, το ιταλικό supercar έχει υποστεί μετατροπή ώστε να ψύχεται ο χώρος αποσκευών του, ενώ διαθέτει και συσκευή απινιδωτή.

Δεν είναι όμως μόνο οι προδιαγραφές που εντυπωσιάζουν. Πιστή στην παράδοση της υψηλής αισθητικής και της καλαισθησίας, η ιταλική αστυνομία έβαψε με πολύ μαεστρία το νέο της δημιούργημα. Έτσι, παρότι διατήρησε τα χαρακτηριστικά χρώματά της, δημιούργησε ένα πολύ δυναμικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα. 

 

 

Ποιος θα ξεφύγει από αυτό το περιπολικό;

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis