Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:44 | 20/04/2017

Στο τιμόνι της αυτόνομης ταινίας της "Captain Marvel" θα βρίσκονται δύο σκηνοθέτες.

Το IGN επιβεβαιώνει ότι οι σκηνοθέτες του "Mississippi Grind", Anna Boden και Ryan Fleck, ανέλαβαν τη σκηνοθεσία της ταινίας, στην οποία θα πρωταγωνιστήσει η βραβευμένη με Όσκαρ Brie Larson (Room). Το δίδυμο είχε αναλάβει επίσης τη σκηνοθεσία "It's Kind of a Funny Story" (2010) ενώ γράψανε και το σενάριο της ταινίας "Half Nelson" που πρωταγωνίστησε ο Ryan Gosling και την οποία ο Fleck σκηνοθέτησε. Επίσης έχουν σκηνοθετήσει και επεισόδια των επιτυχημένων σειρών "The Affair" και "Billions".

Η Marvel είχε ανακοινώσει ήδη ότι η Brie Larson θα ενσαρκώσει την Captain Marvelστο San Diego Comic Con ενώ πέρυσι είχε δημοσιευτεί μία λίστα με πιθανούς σκηνοθέτες για την ταινία, που περιλάμβανε τη σκηνοθέτη του Homeland, Lesli Linka Glatter. O Kevin Feige είχε δηλώσει ότι "είναι απίστευτα σημαντικό" να υπάρχει γυναίκα σκηνοθέτης στους συντελεστές και αυτή θα είναι η Boden.

Το σενάριο της ταινίας έχουν αναλάβει η Nicole Perlman (Guardians of the Galaxy) και η Meg LeFauve (The Dangerous Lives of Altar Boys, Inside Out), και όπως δήλωσε η πρώτη, η ιστορία προέλευσης του χαρακτήρα πρόκειται να είναι διαφορετική από αυτήν των κόμικ, καθώς όπως υποστήριξε η ίδια, η ιστορία της Captain Marvel θυμίζει πολύ του Green Lantern.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το IGN κατάφερε να δει επίσης ένα σχέδιο της στολής της Captain Marvel κατά την διάρκεια ενός τουρ στα γραφεία της Marvel Studios, στον χώρο της Disney στο Burbank.

Η ταινία "Captain Marvel" είναι η πρώτη ταινία του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, με μία υπερηρωίδα στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ η πρεμιέρα της έχει προγραμματιστεί για τις 8 Μαρτίου 2019 (ΗΠΑ).

To Variety ήταν εκείνο που πρωτο-ανακοίνωσε ότι οι Boden και Fleck θα αναλάβουν τη σκηνοθεσία.

gr.ign.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis