Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:35 | 07/01/2021
Με λύπη διαπιστώνω, σταχυολογώντας τις σημερινές ειδήσεις του κλάδου μας, μια τάση σύγκρισης από μερίδα συναδέλφων των χθεσινών τραγικών γεγονότων στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ, με όσα συνέβησαν στην χώρα μας την περίοδο των μνημονίων σε σχέση πάντα με την κατασταλτική δύναμη των σωμάτων ασφάλειας...
 
Στις δυτικού τύπου συντεταγμένες πολιτείες οι εντολές για καταστολή όταν κάτι τέτοιο είναι αναγκαίο, απορρέουν από τους κανόνες δικαίου και τις εκάστοτε Συνταγματικές διατάξεις που ισχύουν και πάντοτε δίνονται κατόπιν απόφασης των δημοκρατικά εκλεγμένων από το λαό για την διαφύλαξη της ειρηνικής διαβίωσης των πολιτών καθώς και της διαφυλαξης του πολιτεύματος της ίδιας της χώρας.
 
Χωρίς λοιπόν ρητή και πλήρως στοχευμένη εντολή άνωθεν και μάλιστα χωρίς περιστροφές, είναι αδύνατον να υπάρξει καταστολή!
 
Η δύναμη κρούσης όταν δίνεται η ρητή εντολή, είναι αυτονόητη και αδιαπραγμάτευτη, χωρίς να επιδέχεται αμφισβήτησης ούτε μπορεί να χρησιμοποιείται για λαϊκίστικους λόγους προκειμένου να κομιστούν πιθανά οφέλη από κάποιους...
 
Οι μάχιμοι συνάδελφοι των διμοιριών της πρώτης γραμμής καθώς και όλων των υπολοίπων υπηρεσιών που εμπλέκονται, δε χρειάζονται χαϊδεμα στα αυτιά τους μόνο και μόνο για να φουσκώνουν από υπερηφάνεια την οποία διαθέτουν αποδεδειγμένα σε υπερθετικό βαθμό!
 
Άλλου είδους στήριξη έχουν ανάγκη...!
 
Λάζαρος ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ
Μέλος του Δ.Σ της Ε.Α.Υ.Θ
Αντιπρόσωπος στην ΠΟΑΣΥ
Μέλος του ΕΚΑ Θεσσαλονίκης
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis