Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:44 | 29/09/2016

Το ένστικτο και η απερισκεψία του 45χρονου καλλιτεχνικού  μάνατζερ και συνθέτη Τόνυ Μαυρίδη, προκάλεσαν το θράσος και τη ληστρική αναίδεια τριών ληστών, που χθες τα ξημερώματα αναζητούσαν υποψήφιο στόχο στην περιοχή της Γλυφάδας. Λίγο πριν τις 02:00 τα ξημερώματα, ο 45χρονος καθόταν στη βεράντα του σπιτιού του στην οδό Κομνηνών στη Γλυφάδα. Σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., παρατήρησε ότι ένα όχημα με τρεις επιβάτες πραγματοποιεί συνεχείς διαδρομές στην ευρύτερη περιοχή και το οικοδομικό τετράγωνο. Χωρίς να ειδοποιήσει την αστυνομία κατέβηκε μόνος του στον δρόμο για να αντιμετωπίσει τους παρείσακτους επιβάτες του αυτοκινήτου.

 Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο Τόνυ Μαυρίδης συνομίλησε με τους επιβάτες και κυρίως με τον οδηγό του οχήματος. Λίγα δευτερόλεπτα πέρασαν και οι τρεις δράστες έβγαλαν όπλα, ακινητοποίησαν τον 45χρονο, και τον ανάγκασαν να μπουν μαζί στο σπίτι του. Εκείνη την ώρα στο εσωτερικό της κατοικίας ήταν η σύζυγός του Ευαγγελία Καραμπατζάκη και ο στιχουργός Σπύρος Βροχίδης. Οι δράστες τους ακινητοποίησαν και άρχισαν να ερευνούν το σπίτι. Αρχικά άρπαξαν περίπου 3.000 ευρώ και κοσμήματα άγνωστης αξίας. Στη συνέχεια οδήγησαν τον Τόνυ Μαυρίδη στο υπόγειο της μονοκατοικίας όπου βρισκόταν ένα χρηματοκιβώτιο. Τον ανάγκασαν να το ανοίξει, αλλά όταν διαπίστωσαν ότι ήταν άδειο ή τουλάχιστον δεν είχε κάτι πολύτιμο που τους ενδιέφερε, έδεσαν τα χέρια του καλλιτεχνικού μάνατζερ με έναν σπάγκο και διέφυγαν με το αυτοκίνητο που είχε κινήσει την καχυποψία του Τόνυ Μαυρίδη.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., που ασχολούνται με την υπόθεση κάνουν λόγο για αλλοδαπούς δράστες, ενώ αναμένεται να δείξουν φωτογραφίες υπόπτων στα θύματα της ληστείας, που ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους ληστές. Την ίδια ώρα αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας σπιτιών και καταστημάτων της περιοχής προκειμένου να εντοπίσουν κινήσεις του συγκεκριμένου οχήματος.

 

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis