Ποιός Έλληνας βουλευτής πήρε πτυχίο μετά από 42 χρόνια

"ΑΙΩΝΙΟΣ" ΦΟΙΤΗΤΗΣ
Ποιός Έλληνας βουλευτής πήρε πτυχίο μετά από 42 χρόνια

O Γρηγόρης Ψαριανός, καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή αποκάλυψε πως πέρασε τώρα τα δύο τελευταία μαθήματα και πήρε το πτυχίο του μετά από 42 χρόνια. Επίσης μίλησε μεταξύ άλλων και για τον Γιάνη Βαρουφάκη, τον οποίο αποκάλεσε “κροκοδειλάκια της Αυστραλίας”. 

«Έχω κάνει Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή Πειραιώς. Είμαι οικονομολόγος, μπήκα το '72 και το '76 χρώσταγα δύο μαθήματα και τα πέρασα τώρα. 42 χρόνια μετά πήρα το πτυχίο μου». 

Για τον Γιάνη Βαρουφάκη δεν μίλησε και με τα καλύτερα λόγια είναι η αλήθεια. Δήλωσε πώς «είναι ένα εξαιρετικά ταλαντούχο άτομο, πολύ γοητευτικός για κάποια κορίτσια. Εμένα δεν με έχει γοητεύσει ακόμα. Είναι αναλώσιμος. Δεν βάλαμε μπροστά τον Δραγασάκη και τον Σταθάκη. Βάλαμε τον Γιάνη, ο οποίος δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ένα παιδί από την Αυστραλία, κροκοδειλάκιας στην Αυστραλία ήταν και μετά καθηγητής στις ΗΠΑ.

Βασικά ο Γιάνης με ένα “ν” είναι ένα Αυστραλοαμερικανάκι, ξέρει οικονομικά, αλλά θεωρητικά πράγματα. Στην εφαρμοσμένη οικονομική, όμως, δεν τα πάει καλά. Οι μεγαλύτερες οικονομικές καταστροφές στον κόσμο έχουν γίνει από εξαιρετικούς οικονομολόγους».

defencenet.gr