Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:44 | 03/02/2017

Τον τελευταίο καιρό παρατηρούμε μία ραγδαία αύξηση των μετακινήσεων των διμοιριών, με πρόσχημα τα μπλόκα των αγροτών και όχι μόνο.


Διμοιρίες ΔΑΕΘ πηγαίνουν στα μπλόκα, ώρες νωρίτερα χωρίς να υπάρχουν δυνάμεις των τοπικών διευθύνσεων οι οποίες έρχονται αργότερα και χωρίς να υπάρχει αγρότης στα μπλόκα.
Άσκοπες εργατοώρες, σε ένα προσωπικό επιβαρυμένο από τις μετακινήσεις στα νησιά καθώς επίσης και τα καθημερινά μέτρα στην πόλη.

Μάλιστα το προηγούμενο Σάββατο διμοιρία ΥΑΤ που εργάζονταν νύχτα αποδεσμεύτηκε την 07.30 επειδή δεν υπήρχε διμοιρία να την αντικαταστήσει, αφού εκείνη την ημέρα το 60% των δυνάμεων της ΔΑΕΘ βρίσκονταν εκτός έδρας.

Θεωρούμε αδιανόητο να δημιουργείτε ανισορροπία δυνάμεων και επιβάρυνση του προσωπικού της ΓΑΔΘ για να ενισχύονται άλλες διευθύνσεις.

Βλέπουμε με μεγάλη ευκολία να διατίθενται διμοιρίες της ΔΑΕΘ, επίσης για ποδοσφαιρικούς αγώνες και για πορείες εκτός έδρας, όταν πριν την αλλαγή της Ηγεσίας κάτι τέτοιο είχε μειωθεί δραματικά.

Ακόμη και στην Ημαθία όπου υπήρξαν τα εγκαίνια γραφείων πολιτικού κόμματος και προκλήθηκαν σοβαρά επεισόδια, ο τότε Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας δεν απασχόλησε δυνάμεις της ΔΑΕΘ και κατάφερε να ανταποκριθεί με τις υπάρχουσες δυνάμεις.

Καλούμε την νέα διοίκηση να δείξει την απαιτούμενη εμπιστοσύνη στις δικές της δυνάμεις και να μην αιτείται συνεχώς δυνάμεις ΔΑΕΘ για ενίσχυση, τις περισσότερες φορές άνευ λόγου και αιτία.
Μέσα σε λίγες μέρες διοίκησης και ήδη τα παράπονα είναι πάμπολλα.

 

 Α.Σ.Π.Α.Θεσσαλονίκης

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis