Πολίτης παρέδωσε χειροβομβίδα στην αστυνομία!

ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ !!
Πολίτης παρέδωσε χειροβομβίδα στην αστυνομία!

Πανικός προκλήθηκε το πρωί της Τετάρτης έξω από το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης όταν ένας κάτοικος της περιοχής προσήλθε για να παραδώσει μια χειροβομβίδα! 

Ο ιδιοκτήτης μη κατοικήσιμης οικίας στην περιοχή της Εξοχής βρήκε τη χειροβομβίδα θαμμένη μέσα σε έναν τοίχο. Την αφαίρεσε μόνος του και αποφάσισε να τη μεταφέρει στην αστυνομία. 

Ο άνδρας έφθασε με το όχημά του, το οποίο και στάθμευσε έξω από το κτίριο της αστυνομίας, έχοντας μέσα σε σακούλα τη χειροβομβίδα. Άμεσα, όπως ήταν αναμενόμενο, σήμανε συναγερμός με το όχημα να απομονώνεται προληπτικά ενώ η κυκλοφορία πεζών και οχημάτων απαγορεύτηκε στην περιοχή. Μάλιστα τοποθετήθηκε ειδική σήμανση ενώ στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε πυροτεχνουργός. 

Ο ειδικά εκπαιδευμένος πυροτεχνουργός του Στρατού κλήθηκε για να προσεγγίσει και να απομακρύνει με ασφάλεια τη χειροβομβίδα, σύμφωνα με το thrakitoday.com

Σημειώνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι αντίστοιχο στην περιοχή. Στο παρελθόν και άλλοι προχώρησαν σε αντίστοιχη ενέργεια αν και όπως είναι γνωστό κάτι τέτοιο εγκυμονεί πολλούς κινδύνους. Οι αρχές άλλωστε εφιστούν την προσοχή των πολιτών ώστε να ενημερώνουν την αστυνομία άμεσα σε αντίστοιχα περιστατικά και όχι να προχωρούν μόνοι τους σε αντίστοιχες, επικίνδυνες ενέργειες.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr