Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:58 | 26/06/2019

Το βίντεο από κάμερα ασφαλείας που έφερε χθες Τρίτη στο φως της δημοσιότητας το Open TV αποκάλυψε πως ένας πελάτης καταστήματος ακινητοποίησε έναν ληστή στο Γαλάτσι.

Σήμερα ο 55χρονος πρωταγωνιστής περιέγραψε στο Open TV το κινηματογραφικό σκηνικό, τονίζοντας όμως ότι αυτό που έκανε ήταν αρκετά επικίνδυνο. Ο 55χρονος ιδιωτικός υπάλληλος τη στιγμή που μπήκε την περασμένη Δευτέρα σε κατάστημα με τυχερά παιχνίδια στο Γαλάτσι έπεσε πάνω σε ληστή, ο οποίος απειλούσε τον υπάλληλο με όπλο. Μετά από μάχη σώμα με σώμα τον έβγαλε έξω, τον ακινητοποίησε, ενώ τα χρήματα που είχε κλέψει από το ταμείο ο δράστης έπεσαν στο έδαφος.

[custom:google-ads]

«Όταν είδα τον άγνωστο στο γκισέ να παίρνει τα χρήματα σκέφτηκα ότι ή έχει κερδίσει το Τζακ Ποτ ή είναι ληστής. Λειτούργησα αυθόρμητα. Τον ακινητοποίησα και τον αφόπλισα. Δεν ήξερα ότι έχει πιστόλι. Όταν είδα το όπλο έγινα αγρίμι», λέει χαρακτηριστικά.

Αίσθηση προκαλεί ότι όταν αρχικά ο ληστής είδε τον 55χρονο, γύρισε και του μίλησε, μεν, αλλά ατάραχος συνέχισε τη ληστεία. Ο ίδιος πάντως παραδέχεται ότι ήταν παράτολμη η πράξη του, χωρίς κανείς να γνωρίζει ποια κατάληξη θα είχε. Μάλιστα ο ίδιος συμβουλεύει κανείς άλλος να μη πράξει το ίδιο.

«Πρέπει να πω ότι δεν θεωρώ ότι αυτό που έκανα είναι μαγκιά ή ηρωισμός. Αν γύριζα το χρόνο πίσω δεν θα έκανα το ίδιο. Συμβουλεύω να μην πράξει κανείς το ίδιο με εμένα», προσθέτει ο 55χρονος. Η Αστυνομία συνέλαβε τον 44χρονο δράστη που απεικονίζεται στο βίντεο αλλά και έναν 20χρονο συνεργό του. Οι δυο τους κατηγορούνται για συνολικά 22 επιθέσεις σε καταστήματα με τυχερά παιχνίδια. 

 

ethnos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis