Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:43 | 18/10/2021

Ξεκινούν σήμερα σε όλες τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας, οι εκδηλώσεις για την Εβδομάδα Ασφάλειας Πτήσεων-Εδάφους (ΑΠΕ) και Οδικής Ασφάλειας.

   Σκοπός της Εβδομάδας ΑΠΕ και Οδικής Ασφάλειας (18 έως 22 Οκτωβρίου), είναι η καλλιέργεια νοοτροπίας πρόληψης όλων των ατυχημάτων και οδικής ασφάλειας στο προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ). Στόχος είναι να περιοριστούν και να εξαλειφθούν οι κίνδυνοι πρόκλησης ατυχημάτων και να αναπτυχθεί η παιδεία ΑΠΕ και η ευγενής άμιλλα μεταξύ του προσωπικού της ΠΑ, ώστε να προαχθεί συνολικά η Ασφάλεια Πτήσεων-Εδάφους και Οδικής Ασφάλειας.

   Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής, πραγματοποιούνται στις μονάδες της ΠΑ συσκέψεις, ενημερώσεις και διαλέξεις με θέματα ΑΠΕ, πρόληψης ατυχημάτων στους χώρους εργασίας, επιδείξεις παροχής πρώτων βοηθειών και χρήσης πυροσβεστικού υλικού, οδικής συμπεριφοράς και αποφυγής επικίνδυνων καταστάσεων.

   Επιπλέον, θα γίνουν οι απονομές των βραβείων καλύτερων οδηγών, που διακρίθηκαν για τη συμβολή τους στην πρόληψη και αποφυγή κάθε είδους τροχαίου ατυχήματος.

   Οι εκδηλώσεις οργανώνονται ετησίως από το Κέντρο Ασφάλειας Πτήσεων και Εδάφους (ΚΕΑΠΕ) του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis