Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:14 | 29/01/2017

Δύο διακριθέντες αθλητές περνάνε την πύλη του ΓΕΑ αλλά η Πολεμική Αεροπορία δεν δείχνει έτοιμη να τους αξιοποιήσει.

Δυστυχώς κάποια πράγματα δεν αλλάζουν όπως φαίνεται. Ένα απο αυτά είναι και η αδυναμία της διοίκησης να αξιοποιήσει το ανθρώπινο δυναμικό της με τρόπο που θα την ωφελήσει.

Στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας πρόσφατα διορίστηκαν όπως προβλέπει ο νόμος δυο διακριθέντες αθλητές ως δόκιμοι υπάλληλοι σε θέσεις γραφείου.

Πρόκειται για τους γνωστούς αθλητές Νικόλαο Χατζή και Γεώργιο Καπουράνη που θα βρεθούν στο ΓΕΑ και την Σχολή Ικάρων κάνοντας εύλογα τον καθένα να αναρωτηθεί γιατί δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να μεταδώσουν τις εμπειρίες τους και μηνύματα υπέρ του αθλητισμού σε νεοσύλλεκτους που βρίσκονται στις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας, σπουδαστές των σχολών της Π.Α., στις διάφορες αθλητικές ομάδες της Πολεμικής Αεροπορίας ή ακόμα και στα παιδιά των στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας που θα μπορούσαν κάποια απογεύματα να βρίσκονται στην σχολή Ικάρων;

Το παράδειγμα άλλωστε το έχει δώσει απόλυτα επιτυχημένα το Πολεμικό Ναυτικό που αξιοποιεί για παράδειγμα την γνωστή ολυμπιονίκη υποπλοίαρχο Κλέλια Πανταζή για να κάνει ακόμα πιο αισθητή την κοινωνική προσφορά του, όπως συνέβη με το ταξίδι του Αρματαγωγού ΛΕΣΒΟΣ πρίν λίγους μήνες στο πλαίσιο πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Τότε το ΛΕΣΒΟΣ βρέθηκε σε νησιά του νοτιοανατολικού Αιγαίου.

 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis