Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:11 | 20/07/2015

Αναδημοσιεύουμε κείμενο που αναρτήθηκε πριν λίγο στο προσωπικό προφίλ στο Facebook του Προέδρου των Ειδικών Φρουρών της ΕΛ.ΑΣ. Βασίλη Ντούμα

 

"Πολλά και θερμά Συγχαρητήρια στους Αθλητές που αγωνίστηκαν με την αποστολή της Ελληνικής Αστυνομίας και τίμησαν μαζί και την Ελλάδα μας με πολλές επιτυχίες στους παγκόσμιους αγώνες αστυνομικών στις Η.Π.Α.

Δυστυχώς πριν τον αγώνα, κατά τη διάρκεια των αγώνων και μετά από αυτούς έγινα μάρτυρας ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ που αν ισχύουν, θα πρέπει τουλάχιστον να ντρεπόμαστε, δημιουργώντας παράλληλα την υποχρέωση στην Ηγεσία να μετατρέψει την ντροπή και την οργή σε ευθύνες και τιμωρίες.

Τα ερωτήματα αμείλικτα, δημιουργούν την ιερή υποχρέωση μου να καταβάλλω κάθε προσπάθεια να διαλευκανθούν ώστε οι συνάδελφοί μας αθλητές να μην έχουν χρησιμοποιηθεί από κάποιους για ίδιο όφελος.

 

Συγκεκριμένα προκύπτουν τα εξής ερωτήματα :

Όλοι οι συμμετεχοντες στην αποστολή εκτός απο τους αθλητές είχαν ρόλο η πήγαν για διακοπές με αρμοδιότητες εικονικές ?

Οι αθλητές χρησιμοποίησαν δικά τους χρήματα σε αντίθεση με τους υπόλοιπους που χρησιμοποίησαν χρήματα του ταμείου της Ένωσης και χρήματα ομογενών και χορηγών?

Υπάρχει αθλητής που δεν μπήκε στην αποστολή και τον ανακάλυψαν όταν κατάφερε χρυσό μετάλλιο.

Μάλιστα σήμερα τιμήθηκε μπροστά στην ηγεσία και τις κάμερες ενώ τον αγνόησαν σε όλη τη διάρκεια των αγώνων?

Μάλιστα δεν του χορήγησαν ούτε μπλούζα με τα χρώματα της Ελλάδας και της Ελληνικής Αστυνομίας?

Ενημερώθηκε ο κ. Αρχηγός σήμερα από εμένα αφού, και προς τιμήν του, ευαισθητοποιήθηκε άμεσα όταν κατα την τελετή τιμής στους Αθλητές, έκανα δημόσια αναφορά στα καταγγελλόμενα.

Η τιμή των Αθλητών μας όμως θα μένει αναλλοίωτη μιας και σήκωσαν την Ελλάδα στην πλάτη τους και την έκαναν χρυσή.

Οι υπόλοιποι θλιβεροί και μοιραίοι θα υποστούν τις συνέπειες των πράξεων τους αν υπάρχει δικαιοσύνη και πάντα θα είναι στη σκιά των γιγάντων συναδέλφων μας."

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis