Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:29 | 19/01/2020

Το παρακάτω κείμενο αναρτήθηκε εχτές στο fb από τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής Ηλία Βρέντα.

Πολύ σημαντική επιτυχία από το Τμήμα Ασφαλείας Αερολιμένα Αθηνών.

Απογευματινές ώρες της 17/01/2020 αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών ενώ εκτελούσαν εποχούμενη περιπολία στην περιοχή του Αερολιμένα Αθηνών εντόπισαν ύποπτο όχημα να κινείται στο εμπορικό πάρκο του Αερολιμένα, το εν λόγω όχημα τις τελευταίες ημέρες είχε εντοπιστεί από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης να κινείται στους χώρους του Αερολιμένα και φαινόταν να εμπλέκεται σε περιπτώσεις διαρρήξεων στον συγκεκριμένο χώρο.

Ενώ παρακολουθούσαν το ύποπτο όχημα στο οποίο επέβαιναν δυο άτομα, το όχημα στάθμευσε πλησίον παρκαρισμένου οχήματος στο πάρκινγκ του ΙΚΕΑ, ο συνοδηγός αποβιβάστηκε από το όχημα και αποπειράθηκε με αιχμηρό αντικείμενο να διαρρήξει το σταθμευμένο όχημα. Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα οι συνάδελφοι που τους παρακολουθούσαν ακινητοποιησαν και συνέλαβαν το ένα άτομο που ήταν εκτός του οχήματος ενώ το έτερο άτομο τράπηκε αμέσως σε φυγή με το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δράστες.

Σε ελάχιστες ώρες αφού βρισκόταν υπό διακριτική παρακολούθηση και μετά από αξιοποίηση πληροφοριών οι συνάδελφοι του Τμήματος Ασφαλείας συνέλαβαν και το έτερο άτομο στο κέντρο της Αθήνας.

Τα δυο άτομα τις τελευταίες μέρες είχαν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις αυτοκινήτων στην περιοχή του Εμπορικού Πάρκου του Αερολιμένα Αθηνών αλλά και σε άλλες περιοχές της Αθήνας. Επίσης τα εν λόγω άτομα στο παρελθόν είχαν καταδικαστεί για σωρεία κλοπών και πρόσφατα αποφυλακίστηκαν με αναστολή.

Οι συλληφθέντες αλλοδαποί υπήκοοι Αλγερίας οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδηκών Αθηνών και κατόπιν παραπέμφθηκαν στον Ανακριτή.

Οι συνεχόμενες επιτυχίες όλων των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών είναι η μεγαλύτερη απόδειξη πως οι συνάδελφοι των υπηρεσιών αυτών καταβάλουν τα μέγιστα δυνατά για την αύξηση του αισθήματος της ασφάλειας όσων διέρχονται από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών αλλά και για την ομαλή λειτουργία του παρά την έλλειψη προσωπικού που υπάρχει.

Για τον λόγω αυτό ευελπιστούμε η Φυσική και η Πολιτική Ηγεσία ως ελάχιστη ανταμοιβή στο έργο που επιτελείτε να ενισχύσουν σημαντικά την Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών έτσι ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες που θα προκύψουν εν όψη θερινής περιόδου.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis