Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:45 | 18/05/2017

Μετά το ΠΑΜΕ χθες (Τετάρτη) σειρά πήραν οι ένστολοι, σήμερα Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017, για να ταράξουν την… μακαριότητα της πόλης της Χίου και των κατοίκων της, διεκδικώντας με δυναμικό τρόπο την ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

Μια ξεχωριστή εκδήλωση διαμαρτυρίας, πρώτη φορά στα χρονικά της Χίου, ξεκίνησε περί τις 10 το πρωί της Πέμπτης, με συγκέντρωση δεκάδων ενστόλων από την αστυνομία, το λιμενικό και την πυροσβεστική, στην πλατεία Βουνακίου.

Με πανώ και συνθήματα πραγματοποίησαν στην συνέχεια πορεία προς τα γραφεία των βουλευτών Χίου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη, στην οδό Βενιζέλου και της Νέας Δημοκρατίας κ. Νότη Μηταράκη, στην οδό Απλωταριάς για να καταλήξουν στη πλατεία Βουνακίου, όπου και έληξε η εκδήλωση διαμαρτυρίας.

Οι διαδηλωτές επέδωσαν στα γραφεία των δύο βουλευτών ψήφισμα με τα αιτήματά τους.

Στα συνθήματα, ανάλογα εκείνων που ακούστηκαν στην πορεία των ενστόλων στην Αθήνα, κυριάρχησαν τα «Φρουρά, φρουρά μας πήραν τα λεφτά», «Εμείς δεν επαιτούμε το δίκιο μας ζητούμε», «Βγείτε να δείτε πού μας οδηγείτε», «εεε…οοο… πάρτε το μνημόνιο και φύγετε από δω».

Σε όλη την διάρκεια της πορείας υπήρχε ξεχωριστή αστυνομική δύναμη για την… τήρηση της τάξης, με επικεφαλής τον βοηθό αστυνομικό διευθυντή Χίου κ. Γιώργο Κεβόπουλο, αλλά δεν χρειάστηκε η επέμβαση των ΜΑΤ, όπως συνέβη με τους συναδέλφους τους στην Αθήνα!

enstoloi_0012

enstoloi_0013

enstoloi_0016

 

 

enstoloi_0022

enstoloi_0023

enstoloi_0024

enstoloi_0025

 

enstoloi_0032

enstoloi_0035

enstoloi_0038

 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis