Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:52 | 03/12/2017

Την άκρη του νήματος για την εξάρθρωση μεγάλης σπείρας ναρκωτικών φαίνεται πως ανακάλυψε η αστυνομία, μετά τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός αλλοδαπού άντρα, στο πολυτελές διαμέρισμα του οποίου βρέθηκε η ποσότητα ρεκόρ των 135 κιλών κοκαΐνης!

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, οργανώθηκε μεγάλη επιχείρηση στο πολυτελές διαμέρισμα στην περιοχή της Βάρκιζας. . Η εισβολή των αστυνομικών στο διαμέρισμα έγινε σε χρόνο ρεκόρ, με συνέπεια ο ύποπτος να πιαστεί κυριολεκτικά στον ύπνο.

[custom:google-ads]

Οι αστυνομικοί είχαν φροντίσει να εξασφαλίσουν ένταλμα για εξονυχιστική έρευνα της πολυτελούς κατοικίας. Οι πληροφορίες που είχαν επιβεβαιώθηκαν στο ακέραιο, καθώς σε ειδικό χώρο βρέθηκε αποθηκευμένη η τεράστια ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 135 κιλών.

Εικάζεται πως πρόκειται για το κύκλωμα που προωθεί ναρκωτικά σε νυχτερικά κέντρα διασκέδασης και σε πλούσιους πελάτες, στον κύκλο των οποίων κάνει θραύση η κοκαΐνη.

Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται, καθώς το κύκλωμα απαρτίζεται από δεκάδες άτομα. Ο αλλοδαπός που συνελήφθη οδηγήθηκε στην ασφάλεια για ανάκριση. Από την πιθανή ομολογία του αναμένεται να προκύψουν και άλλα στοιχεία, όπως και ονόματα συνεργατών, αλλά και πελατών.

eleftherostypos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis