Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:28 | 30/10/2018

Γράφει ο Βαγγέλης Γιακουμής

 

Η ασφάλεια των πολιτών πήγε βόλτα δεν υπάρχει και το αίσθημα που κάποτε υπήρχε για τους πολίτες ότι μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι σήμερα δεν υφίσταται.

Λένε ότι η ασφάλεια είναι γένους θηλυκού και πως οι δυο κυρίες Γεροβασίλη και Παπακώστα κάνουν ότι μπορούν για να επανέλθει το αίσθημα της ασφαλείας στους πολίτες. Μακάρι αλλά μέχρι τώρα κάτι χειροπιαστό δεν είδαμε. Δεν αμφιβάλουμε για τις καλές προθέσεις των δυο αλίμονο. Αμφιβάλουμε για το αποτέλεσμα και τέτοιο μέχρι τώρα δεν είδαμε. Πάρτε παράδειγμα τι έγινε πάλι με τους μπαχαλάκιδες έξω από το Πολυτεχνείο. Βαρέθηκα τόσα χρόνια να αποτελεί ο χώρος αυτός, τόπος συγκέντρωσης άνομων πράξεων και ατόμων που σπάνε, καίνε λεηλατούν σε κάθε τι που δεν το αισθάνονται δικό τους.

[custom:google-ads]

Κανείς μέχρι σήμερα δεν μπήκε στον κόπο να ασχοληθεί με την υπόθεση σαράντα χρόνια τώρα και ουδείς ασχολήθηκε σοβαρά με την ανομία γύρω από το Πολυτεχνείο. Κατά καιρούς έχουν συμβεί διάφορα που χαρακτηρίζονται ευτράπελα όπως η ομηρία πρώην υπουργών στο αμφιθέατρο της σχολής. Και πάλι γρήγορα όλα αυτά ξεχάστηκαν και πέρασαν και κανείς δεν ασχολήθηκε να δει τι έγινε και το κυριότερο πως δεν θα ξανά γίνει. Αντί αυτού κάθε φορά που κάποιος ή κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα και να αναδείξουν την επαναστατική τους γυμναστική μπουκάρουν στο Πολυτεχνείο , ανάβουν και δύό μολότοφ που ρίχνουν στους αστυνομικούς και το καθήκον τους πάει το εκτέλεσαν και με το παρά πάνω. Από την άλλη η αστυνομία με τόσες επιτυχίες στο ενεργητικό της μια πιο απλή υπόθεση δεν μπορεί να την αντιμετωπίσει.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αναδρομικά: Ποσες είναι τελικά οι δόσεις που θα πληρωθούν οι δικαιούχοι


Γιατί άραγε όταν την ίδια ώρα η ΕΛΑΣ βρίσκει κακοποιούς, αποκαλύπτει κυκλώματα, απαγωγείς κλπ δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τους δήθεν επαναστάτες που τα σπάνε;

Πηγή:  thecaller.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis