Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:25 | 06/12/2014

 

Στις τελευταίες τηλεφωνικές επικοινωνίες του και κυρίως στα τηλεφωνήματα που δέχθηκε ή έκανε πριν την δολοφονία του, αναζητούν οι αστυνομικοί την απάντηση, για το ποιος μπορεί να σκότωσε τον συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα ο οποίος βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα του Σαββάτου στο διαμέρισμά του στην Κυψέλη.

Ο 83χρονος συγγραφέας έφυγε το βράδυ της Παρασκευής από το καφέ της γειτονιάς του που βρισκόταν παρέα με έναν φίλο του προκειμένου να πάει στο σπίτι να πάρει τα φάρμακά του.

Αυτό παραξένεψε τον φίλο του αλλά και τους άλλους θαμώνες καθώς συνήθιζε να έχει τα χάπια μαζί του. Όταν δε καθυστέρησε πολύ να επιστρέψει και δεν απαντούσε στις κλήσεις φώναξαν  κλειδαρά και μπήκαν στο σπίτι του όπου τον βρήκαν νεκρό.   

 Οι αστυνομικοί αναζητούν υλικό από τις κάμερες των καταστημάτων της περιοχής προκειμένου να εντοπίσουν ύποπτες κινήσεις ατόμων το επίμαχο χρονικό διάστημα,της δολοφονίας του 83χρονου συγγραφέα. 

Τα συνεργεία του εγκληματολογικού αναζήτησαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό στο διαμέρισμα του στο οποίο δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης ωστόσο φαινόταν πως κάποιος ή κάποιοι είχαν ψάξει.

Μεγάλη βοήθεια θεωρούν οι αστυνομικοί ότι μπορεί να προσφέρουν οι καταθέσεις  συγγενών, φίλων και γειτόνων για να διαπιστωθεί ποιοι επισκέπτονταν το διαμέρισμα στην Κυψέλη. Κρίσιμη θεωρούν και την μαρτυρία γειτόνισσας του συγγραφέα ότι άκουσε λογομαχία και φωνές περίπου στις 12 παρά τέταρτο ενώ η δολοφονία τοποθετείται χρονικά γύρω στη 1 τα ξημερώματα.

 

«Φοβάμαι» 

Σχεδόν μια διετία πριν ο συγγραφέας μιλώντας στην Ελλη Στάη είχε αποκαλύψει τι και ποιους φοβόταν. 

 Δείτε τη συνέντευξη 

Η ζωή ήταν μια τραμπάλα: πότε στα Ουράνια πότε στα Τάρταρα. όπως την περιγράφει ο ίδιος στα έργα του.

http://www.thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis