Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:59 | 14/07/2016

Με το πιο παλιό... κόλπο την έπαθε ένας 46χρονος που διακινούσε σημαντικές ποσότητες ηρωίνης στον Τύρναβο, όταν τον παγίδευσε ένας αστυνομικός της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας που ήρθε σε επαφή μαζί τους παριστάνοντας τον ενδιαφερόμενο για την αγορά του εμπορεύματός του!

Ο υποψήφιος αγοραστής έκλεισε συνάντηση με τον 46χρονο, ο οποίος πήγε στο ραντεβού χωρίς να φαντάζεται τι τον περίμενε. Ξαφνικά, πετάχτηκαν από διάφορα σημεία αστυνομικοί που του πέρασαν χειροπέδες και κατέσχεσαν την ηρωίνη που θα πωλούσε στον συνάδελφό τους. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν άλλες δυο συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 116,5 γραμμαρίων, δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 23,2 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας.

Ακόμη, κατασχέθηκαν 264 ευρώ και μια κάμερα που θεωρήθηκε ότι προέρχονταν από την διακίνηση, αλλά και δυο αυτοκίνητα και μια μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε ο δράστης για να κρύβει την παράνομη πραμάτεια του! Ο 46χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

 

protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis