Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:59 | 16/07/2018
Οι ρωσικές δυνάμεις ασφαλείας, απέτρεψαν σχεδόν 25 εκατομμύρια κυβερνοεπιθέσεις και άλλες κακόβουλες δραστηριότητες κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου κυπέλλου, αποκάλυψε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, μετά την λήξη του μουντιάλ.

«Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, σχεδόν 25 εκατ. κυβερνοεπιθέσεις και άλλες εγκληματικές δραστηριότητες εναντίον των ρωσικών υποδομών πληροφοριών, που σχετίζονταν με το Παγκόσμιο Κύπελλο με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, εξουδετερώθηκαν», δήλωσε ο Πούτιν κατά τη διάρκεια συνάντησής του με τους επικεφαλής των υπηρεσιών που ήταν επιφορτισμένες με την ασφάλεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
[custom:google-ads]

Ο Πουτιν επίσης ευχαρίστησε το προσωπικό των ρωσικών αλλά και των ξένων δυνάμεων ασφαλείας, που συνέβαλαν στην ασφάλεια της διοργάνωσης.

«Γνωρίζω ότι συνολικά 126 εκπρόσωποι 55 υπηρεσιών ασφαλείας από 34 κράτη, συμμετείχαν σε αυτή την κοινή επιχείρηση» δήλωσε ο Πούτιν, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Κρεμλίνου.

Ο Ρώσος Πρόεδρος, σημείωσε επίσης, ότι οι άνθρωποι που έφτασαν στη Ρωσία για το Παγκόσμιο Κύπελλο ένιωθαν ασφαλείς και μπορούσαν να κινηθούν ελευθερα στην ρωσική επικράτεια, χωρίς αχρείαστα εμπόδια.

Διαβάστε περισσότερα στο onalert.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis