Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:14 | 13/03/2021
Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λας Βέγκας σημείωσε αύξηση 37% στις συνταξιοδοτήσεις το 2020, αλλά το σωματείο αστυννομικών ανέφερε ότι η άνοδος δεν συνδέεται με τη συνεχιζόμενη ώθηση για αστυνομικές μεταρρυθμίσεις στη Νεβάδα και σε ολόκληρη τη χώρα.

[custom:google-ads]

Υπήρχαν 223 αστυνομικοί που υπέβαλαν αίτηση για συνταξιοδότηση το 2020, δήλωσε ο εκπρόσωπος Larry Hadfield. Το τμήμα είχε 163 συνταξιοδοτήσεις το 2019, 167 το 2018 και 146 το 2017, αναφέρει το περιοδικό Review-Journal.
 
Ο Χάντφιλντ είπε ότι το υπουργείο βλέπει συνήθως συστάδες συνταξιοδοτήσεων στο τέλος ενός ημερολογιακού έτους, όπως συνέβη το 2020. Είπε ότι η αστυνομία δεν πιστεύει ότι η αυξημένη πίεση στους αστυνομικούς και οι γενικότερες αναταραχές που αντιμετωπίζουν μετά τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ στη Μινεάπολη στα τέλη Μαΐου, έχουν να κάνουν με τον αυξημένο αριθμό συνταξιοδότησης.
 
«Εάν ένα περιβάλλον εχθρικό προς την αστυνομία οδηγούσε σε αιτήσεις για πρόωρη συνταξιοδότηση, θα περιμέναμε να δούμε μεγάλο αριθμό αιτήσεων από αστυνομικούς με χρόνια υπηρεσίας ανεπαρκή για συνταξιοδότηση», δήλωσε ο Hadfield. «Μέχρι στιγμής, δεν έχουμε δει κάτι τέτοιο».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Επίδομα στους αστυνομικούς της Αλαμπάμα που πάσχουν από μετατραυματικό στρες ύστερα από δύσκολα περιστατικά

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis