Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:58 | 01/11/2016

Οι Αστυνομικοί των ΜΑΤ που πολλές φορές έως σήμερα έχουν αντιμετωπιστεί από συγκεκριμένα τμήματα της κοινωνίας ως σκληροί και βίαιοι, διέλυσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτά τα στερεότυπα, μέσα από μία πρωτοβουλία αληθινής αγάπης και ανθρωπιάς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του politischios.gr,  το μεσημέρι του προηγούμενου Σαββάτου οι αστυνομικοί των τριών διμοιριών που υπηρετούν στη Χίο υποδέχθηκαν στο ξενοδοχείο «Aegean Dream» 50 παιδιά από άπορες οικογένειες της Χίου και την «Κιβωτό του Κόσμου, προκειμένου να τους δωρίσουν το γεύμα που προορίζονταν για εκείνους στα ίδια τα παιδιά.

Τέτοιές αξιοθαύμαστε πράξεις έχουν υπάρξει και άλλες στο παρελθόν.

Ανατρέχοντας στο αρχείο του policenet.gr,  γυρίσαμε πίσω … στα Χριστούγεννα του 2015, στο Κέντρο Καταγραφής και Πιστοποίησης μεταναστών και προσφύγων στη Μόρια της Λέσβου, όπου, τότε οι άνδρες των ΜΑΤ,  προσέφεραν δώρα, κρουασάν,  γλυκά,  και χαμόγελα σε μικρά παιδιά μεταναστών, ενώ θυμίζουμε πως τότε είχαν ζητήσει να μην φωτογραφηθούν από κανέναν.

 

Αυτό είναι οι Αστυνομικοί των ΜΑΤ !

Ένστολοι που καλούνται στα δύσκολα…

Αστυνομικοί που ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα, όταν οι αποστολές είναι τέτοιες που δεν μπορεί να της αναλάβει κανένας άλλος …

Εργαζόμενοι που δεν γνωρίζουν πότε θα σχολάσουν για να βρεθούν ξανά μαζί με τις οικογένειες τους …

Μέλη της αστυνομικής οικογένειας που δυστυχώς πολλές φορές γίνονται άδικα ο αποδιοπομπέος τράγος …

 

*** Θυμηθείτε εδώ τι δήλωσαν οι Αξιωματικοί των ΜΑΤ για την πρωτοβουλία ανθρωπιάς των τριών διμοιριών στη Χίο.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την κατηγορία ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis