Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:59 | 13/01/2021

Συναγερμός σήμανε στις υγειονομικές αρχές και τον ΕΟΔΥ μετά την είδηση για θετικά κρούσματα στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στο στρατόπεδο Πετροπουλάκη στην Φιλιππιάδα της Πρέβεζας. Αρχικά ένας πρόσφυγας παρουσίασε συμπτώματα κορονοϊού, ο ίδιος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Άρτας όπου έπειτα από το τεστ βρέθηκε θετικός.

Ακολούθησε ο έλεγχος των ανθρώπων που του στενού του περιβάλλοντος με rapid test, ενώ από τους 35 που ελέχθησαν οι 18 βρέθηκαν θετικοί σύμφωνα με πληροφορίες του onprevezanews.gr. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας μόνο νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Άρτας με την κατάσταση του να μην εμπνέει κίνδυνο, ωστόσο παρέμεινε για παρακολούθηση, ενώ οι υπόλοιποι βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Σήμερα αναμένεται να φτάσει στην δομή κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, όπου θα πραγματοποιήσει και ακόμη περισσότερα rapid test, υπό τον φόβο μεγαλύτερης διασποράς του κορονοϊού. Η πύλη του Κέντρου Φιλοξενίας στην Πρέβεζα μετά τα κρούσματα φυλάσσεται από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ μέσα στο στρατόπεδο έχουν απαγορευτεί οι συναθροίσεις σε κοινόχρηστους χώρους

ethnos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis