Πραγματικό Περιστατικό: Ύποπτος έκανε τα πάντα για να γλιτώσει τον αστυνομικό έλεγχο - Τι έδειξε η κάμερα από τη στολή του αστυνομικού

Πραγματικό Περιστατικό: Ύποπτος έκανε τα πάντα για να γλιτώσει τον αστυνομικό έλεγχο - Τι έδειξε η κάμερα από τη στολή του αστυνομικού

Ένας αστυνομικός του Αστυνομικού Τμήματος της Daytona Beach Shores των Η.Π.Α. παραλίγο να παρασυρθεί από όχημα το οποίο σταμάτησε για έλεγχο.

Ο οδηγός προσπάθησε να διαφύγει από το σημείο, παρασύροντας στο πέρασμα του τον αστυνομικό, ο οποίος είχε προτεταμένο το Taser, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, από την κάμερα στον εξοπλισμό του αστυνομικού.

Ο αστυνομικός είχε σταματήσει τον ύποπτο, ο οποίος αναγνωρίστηκε ως ο 28χρονος William Patterson, για οδήγηση χωρίς ζώνη ασφαλείας. Κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου, ο αστυνομικός διαπίστωσε ότι ο Patterson οδηγούσε ενώ του είχε αφαιρεθεί η άδεια οδήγησης.


Δείτε στο Policenet.gr:   Ποια Αστυνομία είχε σχεδιάσει εκπαίδευση επιβίωσης από ένοπλη επίθεση για πολίτες


Ξαφνικά ο οδηγός αποφάσισε να διαφύγει αναπτύσσοντας ιλιγγιώδη ταχύτητα, οδηγώντας τους αστυνομικούς σε μακρά καταδίωξη.

Τελικά, αφού κατάλαβε πως δεν είχε τρόπο να ξεφύγει, σταμάτησε το όχημα και παραδόθηκε.

Φυσικά, αντιμετωπίζει σοβαρότατες κατηγορίες, ανάμεσα στις οποίες και η κατοχή ναρκωτικών, διότι βρέθηκε εντός του αυτοκινήτου και ποσότητα χασίς.

Δείτε το βίντεο: