Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:18 | 11/02/2020

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Αστυνομικό Μέγαρο Κομοτηνής η τελετή παράδοσης– ανάληψης καθηκόντων, του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Συγκεκριμένα, ο απερχόμενος Διευθυντής, Αντιστράτηγος ε.ο.θ. Νικόλαος Μενεξίδης, παρέδωσε στον Ταξίαρχο Πασχάλη Συριτούδη.

Αμφότεροι στο πλαίσιο της τελετής πραγματοποίησαν ομιλίες.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Βαρθολομαίος ως εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νικόλαος Τσαλικίδης, ο Δήμαρχος Κομοτηνής Ιωάννης Γκαράνης, ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Κομοτηνής και Διοικητής της 29ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού “Πόγραδετς” Ταξίαρχος Λεωνίδας Γιοβάνης, εκπρόσωπος του Διοικητή της ΧΧΙ Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας “Πίνδος”, και εκπρόσωπος του Διοικητή της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Επιπλέον παρέστησαν οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο Διοικητής της Σχολής Αστυφυλάκων, εκπρόσωποι των Συνδικαλιστικών Ενώσεων και των Ενώσεων Αποστράτων της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, Απόστρατοι Αξιωματικοί του Σώματος, Αξιωματικοί και λοιπό αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό των αστυνομικών υπηρεσιών της Γενικής, καθώς επίσης συγγενείς και φίλοι του νέου και του απερχόμενου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή.

Ο Ταξίαρχος Συριτούδης απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον Αντιστράτηγο ε.ο.θ. Μενεξίδη, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης του πολύπλευρου, ουσιαστικού και αποτελεσματικού έργου που επιτέλεσε τα τελευταία πέντε χρόνια στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ενώ ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Κωνσταντίνος Πανταζής, εκπροσωπώντας το προσωπικό του Επιτελείου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, του προσέφερε συμβολικό δώρο.

Ακόμη, αναμνηστική πλακέτα στον απερχόμενο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, απένειμε και ο Διοικητής της 29ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού “Πόγραδετς” Ταξίαρχος Γιοβάνης.

Πηγή:  inkomotini.news

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis