Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:02 | 25/06/2015

Την τρίτη «Ανοικτή επικοινωνία με τους πολίτες» πραγματοποίησε σήμερα η Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Ειδικότερα, η Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου, κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης, συναντήθηκε με πολίτες, που εξέθεσαν προβλήματα, προτάσεις και επισημάνσεις αρμοδιότητας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, για θέματα προσωπικά αλλά και ευρύτερου ενδιαφέροντος.

«Σε αυτή τη διαδικασία, ζητάμε να μας πείτε ελεύθερα τις απόψεις σας, τα προβλήματα, τα αιτήματα και τους φόβους σας. Δεν θέλουμε να κάνουμε δημόσιες σχέσεις. Θέλουμε να πιάσουμε τον παλμό της κοινωνίας, να ακούσουμε τις αγωνίες και τους προβληματισμούς σας.

Στηριζόμαστε στην προσωπική επαφή, θέλουμε ένα «ανοικτό» υπουργείο. Στόχος μας είναι να πάμε εμείς στους πολίτες, να σπάσουμε τα στεγανά, ιδιαίτερα σε ένα Υπουργείο όπως αυτό», τόνισε ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, υποδεχόμενος τους πολίτες στην αίθουσα «Παύλος Μπακογιάννης».

Εν συνεχεία, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Πανούσης, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, κ. Τάσος Μαυρόπουλος και ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Αναπληρωτή Υπουργού, κ. Βασίλης Μαστρογιάννης, είχαν κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τους πολίτες. Ενδεικτικά, οι πολίτες αναφέρθηκαν σε προβλήματα αστυνόμευσης, διοικητικά ή γραφειοκρατικά, αλλά και ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία της αστυνομίας και της πυροσβεστικής και άλλα σχετικά θέματα.

newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis