Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:14 | 11/07/2017

Το κείμενο που ακολουθεί αναρτήθηκε στη σελίδα στο Fb του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής (Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α.):

Στον απόηχο σοβαρών προσπαθειών να τεθούν εν υπνώσει Συνδικαλιστικά Όργανα και εκλεγμένοι Συνδικαλιστικοί Εκπρόσωποι που επί τέλους τάραξαν τα νερά της συνδικαλιστικής απραξίας , επιστρατευτήκαν τα κομματικά εξαπτέρυγα αποκηρύσσοντας υποκριτικά τον κομματισμό έχοντας τα ίδια , τίτλο , κηδεμόνα και σπόνσορα, το κόμμα και την παράταξη.

Οι ανώνυμοι κομματικοί "αρουραίοι" υπερασπίζονται την ευπρέπεια του λόγου, στηρίζοντας αυτούς που κλείνουν τα στόματα όσων ασκούν κριτική, παραπέμποντας τους σε πειθαρχικά συμβούλια, ποινικοποιώντας ότι απέμεινε ελεύθερο σε αυτόν τον τόπο και ονομάζεται ελευθερία του λόγου της έκφρασης και της άσκησης κριτικής στην εξουσία.

Οι παρωπίδες και το κομματικό καπέλο τους στερούν την βούληση να κοιτάξουν πίσω για να δουν από πότε και από ποιους καταγγέλλονται οι τόποι που κάθε Σαββατοκύριακο βάζουν ονοματεπώνυμο σε έναν καμένο αστυνομικό!!!!

Που ήταν οι αόρατοι υπερασπιστές της Δημοκρατίας όταν πριν λίγους μήνες μετατράπηκαν σε προϊόντα κατηγορίας Α, Β, Γ και Δ το σύνολο των αστυνομικών , αφήνοντας για τους ίδιους και για τις επόμενες γενιές την κατάρα μια στερημένης ζωής. Ξεχάσαμε, είναι εξουσία τώρα ....

Μετά την απαγόρευση της κυκλοφορίας κάθε είδους καταγγελτικού λόγου και κριτικής ήρθε και η λογοκρισία για αυτούς που την παραβίασαν, ήρθαν οι ταμπέλες από αυτούς που υπογράφουν με ταμπέλα χωρίς ονοματεπώνυμο.

Σταχυολογώντας λέξεις από ανακοίνωση, απολίθωμα του παρελθόντος ,αισθάνεσαι ότι εκφράζονται οι ποιο ακραίοι σκοταδιστικοί κύκλοι , της ποιο συντηρητικής κοινωνίας προκειμένου να επιτεθούν στο Συνδικαλιστικό κίνημα, ξεχνώντας ότι η Δημοκρατία εκφράζεται με σεβασμό και ανοχή στις απόψεις, με συμμετοχή και κατανόηση στο διαφορετικό και όχι μόνο σε εκείνο που υπηρετεί το συμφέρον και το κόμμα.

Κύριοι, μεταξύ μας υπάρχουν οι ικανοί και ανίκανοι, οι εργατικοί και τεμπέληδες, οι αληθινοί και οι ψεύτες, οι άξιοι και οι ανάξιοι. Όμως είμαστε, γιατί το αποφασίσατε εσείς, είμαστε, γιατί έτσι θέλετε εσείς, γιατί έτσι θέλει η Δημοκρατία μας.

Οι αυτόκλητοι, αόρατοι, χωρίς ονοματεπώνυμο σωτήρες μας που επιστρατεύονται κάθε φορά, ώστε ανάλογα με την προσφορά τους να αναλάβουν έμμισθη αποστολή στην εξουσία, καλά θα κάνουν να μας αφήσουν ήσυχους και ελεύθερους να βιώνουμε τα προβλήματα μας, εκτός αν δεχθούν ότι εκφράζονται με ανέκδοτα που θέλουν να διασκεδάσουν τη μονοτονία μας !

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis