Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:58 | 07/04/2017

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Η Ομοσπονδία μας (Π.Ο.ΑΣ.Υ) μέσω του θεσμικού της ρόλου  θα συνεχίσει τις  προτάσεις της για όλες τις κατηγορίες του χαμηλόβαθμου και σκληρά δοκιμαζόμενου Αστυνομικού προσωπικού, που δεν αναδείχθηκαν τα τελευταία έτη. Κάποιοι, που δεν ασχολήθηκαν ποτέ με τη βαθμολογική εξέλιξη των μη ανακριτικών Αστυνομικών υπαλλήλων, έσπευσαν αμέσως να υιοθετήσουν σενάρια διαχωρισμού των Αστυνομικών σε πατρίκιους και πληβείους.

Τους πληροφορούμε ότι η Π.Ο.ΑΣ.Υ είναι μία μεγάλη οικογένεια, που μόνο ενώνει. Ακούει όλα τα μέλη της και αγωνίζεται για μία σύγχρονη και αποτελεσματική Αστυνομία. Στην πρόταση, που κατέθεσε η Ομοσπονδία για την προαγωγή Αρχιφυλάκων μη ανακριτικών υπαλλήλων στο βαθμό του Ανθυπαστυνόμου θα καταθέσω στην πρώτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της Π.Ο.ΑΣ.Υ., που θα πραγματοποιηθεί στις 19-04-2017, βελτίωση της πρότασης, έτσι ώστε η τελική μορφή της προς την πολιτική και υπηρεσιακή ηγεσία να είναι η κάτωθι:

Κατ’ εξαίρεση, οι Αρχιφύλακες μη ανακριτικοί υπάλληλοι προάγονται στο βαθμό του Ανθυπαστυνόμου, μετά από αίτηση, με τη συμπλήρωση είκοσι επτά (27) ετών πραγματικής υπηρεσίας από την κατάταξή τους στην Ελληνική Αστυνομία, έτσι ώστε να  περιλαμβάνονται όλοι, ανεξαιρέτως, οι Αρχιφύλακες μη ανακριτικοί υπάλληλοι.

Ο Αστυνομικός είναι ο φυσικός και ουσιαστικός σύμμαχος της πολιτείας και αυτή οφείλει να τον προστατεύσει. Επιβάλλεται σήμερα όσο ποτέ άλλοτε  η Πολιτεία να σταθεί στο ύψος που της αναλογεί. Να δώσει επιτέλους αξιοπρεπείς αποδοχές και ωράριο εργασίας στους Έλληνες Αστυνομικούς.

Συνάδελφοι, θέλουμε μία Αστυνομία την οποία στηρίζουμε καθημερινά και αγωνιζόμαστε γι’ αυτό το σκοπό.

‘’Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ’’

 

ΦΕΤΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Αν. Ταμίας Π.Ο.ΑΣ.Υ

Μέλος της Ένωσης Θεσσαλονίκης

Μέλος του Ε.Κ.Α Θεσσαλονίκης

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis