Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:46 | 13/02/2019

Πηγές Κατεχάκη: «Ο "Ρουβίκωνας" εκμεταλλεύται την ατολμία που εμφανίζει η ΕΛ.ΑΣ σε θέματα που αφορούν την συλλογικότητα, καθώς και το ρόλο συνομιλητή που πλέον έχει αποκτήσει»


Σε ρυθμιστή αποφάσεων, θεμάτων που άπτονται της ελληνικής αστυνομίας, επιχειρεί να αναβαθμιστεί ο «Ρουβίκωνας», με ηγετικό στέλεχος της συλλογικότητας να προειδοποιεί, πως σε περίπτωση που ένας Κούρδους που συμμετείχε στην τελευταία ενέργεια της οργάνωσης στο Ελληνοτουρκικό επιμελητήριο εκδοθεί στην Τουρκία, «η απάντηση μας θα τους εκθέσει ΟΛΟΥΣ με απρόβλεπτο τρόπο και ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ διαχειρίσιμο».

[custom:google-ads]

Μάλιστα, το ηγετικό στέλεχος του «Ρουβίκωνα», προειδοποιεί σχετικά με την εξέλιξη του θέματος που αυτό θα έχει και θέλοντας προφανώς να στείλει μήνυμα στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ και κατ' επέκταση στην Δικαιοσύνη, πως «Δεν παίζουμε με την φωτιά, κύριοι». Πηγές της Κατεχάκη, σημειώνουν πως ο «Ρουβίκωνας» εκμεταλλεύται την «ατολμία που εμφανίζει η ΕΛ.ΑΣ σε θέματα που αφορούν την συλλογικότητα, καθώς και το ρόλο συνομιλητή που πλέον έχει αποκτήσει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναβάθμιση της συλλογής Νομοθεσίας του Policenet.gr

Κρίνοντας, μάλιστα, με γνώμονα παλαιότερες παρόμοιες περιπτώσεις, αρκετοί είναι εκείνοι που εκτιμούν πως η νίκη του «Ρουβίκωνα» στο πεδίο αυτό, είναι δεδομένη. Η υπόθεση αφορά έναν Κούρδο, που σύμφωνα με την ανάρτηση του ηγετικού στελέχους της συλλογικότητας, κρατείται απο την ΕΛ.ΑΣ. μετά την κατάληψη στο ελληνοτουρκικό επιμελητήριο και οι Τούρκοι ζητούν την απέλασή του.

Το περιστατικό έρχεται λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη του Newpost σχετικά με τη δράση του Τούρκου, κουρδικής καταγωγής, που συνελήφθη από άνδρες της Κρατικής Ασφάλειας και σε βάρος του είχε εκδοθεί απόφαση διοικητικής απέλασης. Θεωρείται δεδομένο, όπως άλλωστε προϊδεάζει και η ανάρτηση του ηγετικού στελέχους του «Ρουβίκωνα», πως σε περίπτωση απέλασης ενός εκ των δύο, θα έχει ως αποτέλεσμα σειρά ενεργειών από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, κάτι που η πολιτική ηγεσία θα επιχειρήσει να αποφύγει, φοβούμενη τις προεκτάσεις που ενδεχομένως θα λάβουν οι ενέργειες αυτές, αλλά και τον επικοινωνιακό αντίκτυπο που θα έχουν.

του Μιχάλη Τεζάρη

Πηγή:  newpost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis