Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:06 | 14/02/2019

Το Nomopolis είναι το πλέον εξειδικευμένο νομικό φροντιστήριο στις κατατακτήριες της Νομικής Αθηνών & Κομοτηνής και μεριμνά για την ιδανική και σχολαστική προετοιμασία των υποψηφίων, ενώ καθηγητές του έχουν τελέσει και διορθωτές των κατατακτηρίων στο παρελθόν, ώστε να γνωρίζουν με ακρίβεια τις ιδιαιτερότητες της εξέτασης. Στις εξετάσεις των ετών 2016 και 2017 οι επιτυχόντες με την πρώτη προσπάθεια ξεπέρασαν το 70% του συνόλου των μαθητών μας!

Σύμβουλος επαγγελματικού & ακαδημαϊκού προσανατολισμού του Nomopolis.

Προτού αποφασίσετε να συμμετάσχετε σε Κατατακτήριες Νομικών Σχολών, για να ενημερωθείτε ενδελεχώς σχετικά με τις ιδιαιτερότητες των κατατακτηρίων, των νομικών σπουδών, καθώς και τις δυνατότητες αξιοποίησής τους στις δεδομένες συνθήκες, χρήσιμη θα ήταν η επικοινωνία σας με τον σύμβουλό μας και υπεύθυνο σπουδών, δικηγόρο κο Ελευθέριο Αθανασόπουλο (τηλεφωνικά στα 2103648110 και 6938131537 ή και δια ζώσης με ραντεβού).

Εξετάσεις.

Οι κατατακτήριες της Νομικής Αθηνών διεξάγονται τις τελευταίες ημέρες του Δεκέμβρη κάθε έτος – βλ. Προκήρυξη 2018_2019 εδώ

Τμήματα.

Για τις κατατακτήριες Νομικής Αθήνας λειτουργούν δύο απογευματινά (18:00-21:00), τακτικά τμήματα προετοιμασίας κατά τη διάρκεια του έτους, καθώς και πρωινά τμήματα (11.00-14.00), κατόπιν συνεννοήσεως:

1ο Τμήμα: Έναρξη 27 Αυγούστου και λήξη τέλη Δεκεμβρίου μέχρι τη διεξαγωγή των εξετάσεων (9 ώρες εβδομαδιαίως, 120 διδακτικές ώρες συνολικά) βλ. το πρόγραμμα μαθημάτων στις «ανακοινώσεις».

2ο Τμήμα: Έναρξη τέλη Μαρτίου και λήξη αρχές Ιουλίου (9 ώρες εβδομαδιαίως, 120 διδακτικές ώρες συνολικά)

Πρόγραμμα Απογευματινού Τμήματος Μαρτίου

Έναρξη: Δευτέρα, 18 Μαρτίου

Δευτέρα, 18.00-21.00: Αστικό Δίκαιο (διδάσκων, Ελ. Αθανασόπουλος, δικηγόρος LL.M, Dipl. ADR)
Τετάρτη, 18.00-21.00: Συνταγματικό Δίκαιο (διδάσκων, Κων/νος Γεωργαντάς, δικηγόρος Μ.Δ.Ε. (Δημοσίου Δικαίου)
Παρασκευή, 18.00-21.00: Ποινικό Δίκαιο (διδάσκουσα, Ειρήνη Μακρυκώστα, δικηγόρος, LL.M (Penal Law), LL.M (Criminology)

Έκτακτα τμήματα: Οργανώνονται κατόπιν σχετικής ζήτησης και έκτακτα ή επαναληπτικά τμήματα για υποψηφίους που έχουν παρακολουθήσει κάποιου είδους προετοιμασία στο παρελθόν ή που για κάποιο λόγο αδυνατούν να παρακολουθήσουν τακτικό τμήμα προετοιμασίας.

Διδασκόμενα Μαθήματα  (3 ώρες εβδομαδιαίως κάθε μάθημα)

  1. Αστικό Δίκαιο (διδάσκων, Ελ. Αθανασόπουλος, δικηγόρος LL.M, Dipl. ADR)
  2. Ποινικό Δίκαιο (διδάσκουσα, Ειρήνη Μακρυκώστα, δικηγόρος, LL.M (Penal Law), LL.M (Criminology)
  3. Συνταγματικό Δίκαιο (διδάσκων, Κων/νος Γεωργαντάς, δικηγόρος, Μ.Δ.Ε. Δημοσίου Δικαίου)

Πληροφορίες σχετικά με την προετοιμασία

Το μάθημα είναι απολύτως προσαρμοσμένο στις ανάγκες της εξέτασης, ενώ διεξάγονται και ιδιαίτερα μαθήματα για τους υποψηφίους που το έχουν ανάγκη ή δεν δύνανται λόγω υποχρεώσεων να παραστούν σε όλες τις ώρες του βασικού τμήματος προετοιμασίας. Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα εξ αποστάσεως παρακολούθησης του εκάστοτε τμήματος, μέσω Skype.

Σε κάθε τμήμα προετοιμασίας προβλέπεται η διεξαγωγή προσομοίωσης των εξετάσεων για τουλάχιστον 3 φορές μέχρι την ολοκλήρωση της προετοιμασίας.

Εκπαιδευτικό υλικό:

Παρέχεται δωρεάν πλήρες επιβοηθητικό εκπαιδευτικό υλικό και πρακτικά θέματα που έχουν επιμεληθεί οι διδάσκοντες.

Συγγράμματα: Υπάρχει δυνατότητα προμήθειας των προτεινόμενων συγγραμμάτων σε προνομιακή τιμή σε σχέση με την τιμή του εμπορίου για τους σπουδαστές μας.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis