Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:59 | 16/10/2018

Προθεσμίες παίρνουν από το πρωί προσερχόμενοι ενώπιον του εισαγγελέα οι 21 εμπλεκόμενοι στη δικογραφία της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι.

Είτε μέσω των συνηγόρων τους, είτε αυτοπροσώπως ο ένας μετά τον άλλο ζητούν να ενημερωθούν για τη δικογραφία με τον εισαγγελέα να τους δίνει προθεσμία προκειμένου να καταθέσουν τις εξηγήσεις τους έως το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου και αυτό γιατί η δικογραφία που έχει σχηματιστεί όχι μόνο για τα αίτια, αλλά και για τις ευθύνες των αρμόδιων φορέων ξεπερνά τις 6.000 σελίδες.   

[custom:google-ads]

Καταθέσεις μαρτύρων, πορίσματα πραγματογνωμόνων, συνομιλίες της Πυροσβεστικής και της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και τα ενημερωτικά των νοσοκομείων και του ΕΚΑΒ εμπεριέχονται στην ογκωδέστατη δικογραφία την οποία πρέπει να μελετήσουν οι εμπλεκόμενοι πριν καταθέσουν τις εξηγήσεις τους. 

Η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου πήρε προθεσμία για τις 8 Νοεμβρίου και ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης για τις 7 Νοεμβρίου. 

Μπουρνούς: Είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας

Ο δήμαρχος Ραφήνας Ευάγγελος Μπουρνούς δήλωσε «Αισθανόμαστε ότι κάναμε ότι έπρεπε να κάνουμε πριν και μετά την πυρκαγιά. Είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας και στη δικαιοσύνη, ώστε να απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματα και να αποδοθούν ευθύνες όπου  υπάρχουν».

 iefimerida.gr

Φωτογραφία: real.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis