Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:39 | 19/08/2020

Προκήρυξη για την πρόσληψη διδακτικού προσωπικού με ωριαία αποζημίωση για κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, όπου θα εκπαιδευτούν Συνοριακοί Φύλακες Ορισμένου Χρόνου, κατά την εκπαιδευτική περίοδο 2020

1.α. Η Σχολή Αστυφυλάκων είναι Ανωτέρα Σχολή υπερδιετούς κύκλου σπουδών, που ανήκει στην ανώτερη βαθμίδα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, εδρεύει στην Κομοτηνή του Νομού Ροδόπης, λειτουργεί σε επίπεδο Διεύθυνσης Αστυνομίας και υπάγεται στην Αστυνομική Ακαδημία.

ΣτoΤμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής θα λειτουργήσει Κέντρο Εκπαίδευσης Συνοριακών Φυλάκων (Κ.Ε.Σ.Φ.), όπου θα εκπαιδευτούν Συνοριακοί Φύλακες Ορισμένου Χρόνου.

β. Το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής (Κέντρο Εκπαίδευσης Συνοριακών Φυλάκων Κομοτηνής) προκηρύσσει την πρόσληψη με επιλογή, διδακτικού προσωπικού με ωριαία αποζημίωση για κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών του, (θεωρητική εκπαίδευση εκπαιδευόμενων Συνοριακών Φυλάκων) κατά την εκπαιδευτική περίοδο 2020,με διάρκεια θεωρητικής εκπαίδευσης έως τρείς (3) μήνες, με δυνατότητα παράτασης.

2. Οι προς κάλυψη θέσεις για τα αντίστοιχα μαθήματα είναι οι κάτωθι:

Μαθήματα με βαθμό

 

Τακτικοί

Αναπληρωματικοί

Βοηθοί

1.Στοιχεία Ποινικού Δικαίου

 

α. Ποινικός Κώδικας

1

12

-

β. Κώδικας Ποινικής Δικονομίας

1

12

-

2. Στοιχεία Συνταγματικού Δικαίου –Ανθρώπινα Δικαιώματα

1

12

-

3. Οργανισμός- Κανονισμοί Ελληνικής

Αστυνομίας

1

12

-

4.Θέματα Κρατικής Ασφάλειας (Γενικά – Πληροφορίες – Ριζοσπαστικοποίηση – Ρατσισμός - Ξενοφοβία)

1

12

-

5. Ειδικοί Ποινικοί Νόμοι (Γενικό – Ειδικό Μέρος – Ναρκωτικά, Λαθρεμπόριο, Trafficking, παράνομη οπλοφορία, κλπ – Νομοθεσία περί Αλλοδαπών)

1

12

-

6. Αυτοάμυνα – Αυτοπροστασία

 

α. Αυτοάμυνα

1

2

12

β. Αυτοπροστασία

1

2

12

7. Οπλοτεχνική – Σκοποβολή

1

2

12

8. Κοινά Ευρωπαϊκά Πρότυπα Φύλαξης Συνόρων (Θέματα επιστροφών και διοικητικής κράτησης – θέματα διαχείρισης συνόρων – Συνοριακός έλεγχος)

1

12

-

9. Στοιχεία Δημοσίου Διεθνούς Δικαίου

1

12

-

10. Στοιχεία Ευρωπαϊκού Κοινοτικού Δικαίου

1

12

-

 

3.  α. Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης, ως και τα απαιτούμενα σχετικά υπηρεσιακά έντυπα για την υποβολή της υποψηφιότητας (αίτηση, κ.λ.π.), παρέχονται από την Υπηρεσία μας στη διεύθυνση  7ο χλμ Ε.Ο. Κομοτηνής-Ξάνθης, Τ.Κ.69100, αλλά και στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ με Α.Δ.Α ΨΒΕ 246 ΜΤΛΒ-4ΡΖ.

β. Γιαλοιπές λεπτομέρειες και  πληροφορίες, παρακαλούνται οι υποψήφιοι/-ες να απευθύνονται στο Γραφείο Σπουδών και Δημοσίων Σχέσεων της Υπηρεσίας μας, στο τηλέφωνο 2531057076 και από ώρες 08.00 μέχρι 14.00.

γ.Η υποβολή των αιτήσεων με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πρόσληψη με επιλογή των υποψηφίων θα γίνεται μέχρι την 14.00 ώρα της 02-09-2020 , προσωπικά από τους υποψήφιους/-ες ή από τους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους τους στο Κέντρο Εκπαίδευσης Συνοριακών Φυλάκων Κομοτηνής, 7ο χλμ Ε.Ο. Κομοτηνής-Ξάνθης, Τ.Κ.69100.

δ.Δυνατή η υποβολή των αιτήσεων ή μέσω υπηρεσίας ταχυμεταφοράς των ΕΛΤΑ ή Courierστην έδρα της Υπηρεσίας μας,υπό την προϋπόθεση εφαρμογής των αναφερομένων στη σχετική προκήρυξη.

             

        Κομοτηνή,19/08/2020

        Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

        Πέτρος ΔΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ

       Αστυν. Υποδιευθυντής

Δείτε την προκήρυξη και τα σχετικά έντυπα εδώ.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis