Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:10 | 01/06/2019

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, πραγματοποίησε την  Παρασκευή 31-05-2019, την Τακτική της Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση. Η διαδικασία, ο τρόπος διεξαγωγής και οι εκατοντάδες συνάδελφοι που συμμετείχαν σε μια πρωτοφανή σε όγκο Γενική Συνέλευση, απέδειξαν ότι οι εργαζόμενοι Αστυνομικοί γνωρίζουν πολύ καλά τι προστατεύουν  και το διαφυλάσσουν ως «κόρη οφθαλμού». Επίσης αποδείχθηκε ότι ξέρουν να τιμούν και να αναδεικνύουν μόνο αυτούς που αντιπαλεύονται τα προβλήματά τους, μόνο αυτούς που είναι δίπλα τους σε κάθε δύσκολη στιγμή. Η δύσκολη εποχή που διανύουμε απαιτεί σύνεση, συναίνεση και συμμετοχή, τα οποία είναι βασικά συστατικά για τις δημοκρατικές διαδικασίες.

     Εγκρίθηκε με συντριπτική πλειοψηφία ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός και ορίστηκε η πραγματοποίηση των εκλογών την Παρασκευή 7, το Σάββατο 8, την Κυριακή 9, τη Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Ιουνίου 2019, στους παρακάτω  χώρους από ώρα 09:00 έως 17:00:

[custom:google-ads]

  1. Αμφιθέατρο της Γενικής Αστυνομικής Δ/νσης Αττικής  (Λ. Αλεξάνδρας 173, Αθήνα).
  2. Αμφιθέατρο της Δ/νσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής (Χίου 8, Καισαριανή).
  3. Αμφιθέατρο Υποδ/νσης Αποκατάστασης Τάξης (Στρατ. Β Γεωργίου Β΄, Γουδί).
  4. Αμφιθέατρο Δ/νσης Αλλοδαπών Αττικής (Π. Ράλλη 24, Αθήνα)
  5. Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών (Λ. Αθηνών & Αντιγόνης 2-6, Αθήνα)

      Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

     Όσοι επιθυμείτε  να θέσετε υποψηφιότητα ως μέλη Διοικητικού Συμβουλίου, ως  Αντιπρόσωποι στο Δευτεροβάθμιο όργανο (Π.ΟΑΣ.Υ.), ως μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής ή ως μέλη των Συμβουλίων Μεταθέσεων μπορείτε να προσέρχεστε στα γραφεία της Ένωσής μας έως το Σάββατο 1 Ιουνίου 2019 και ώρα 19:00 το απόγευμα για την υποβολή της υποψηφιότητας σας. Η έγκριση των υποψηφιοτήτων θα πραγματοποιηθεί σε συνεδρίαση του Δ.Σ. την Δευτέρα  3  Ιουνίου και ώρα 18:00.

Η συμμετοχή σας είναι η δύναμή σας!

 

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΚΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣΡΗΓΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

 

easya.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis