Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:00 | 03/01/2018

Σύμφωνα με τα όσα γράφει η τουρκική εφημερίδα hurriyetdailynews.com νέο επεισόδιο σημειώθηκε στα Ίμια την Τετάρτη (03.01.2017). 

Όπως γράφει η εφημερίδα τουρκικά πλοία απαγόρευσαν σε πλοία του Ελληνικού πολεμικού ναυτικού να πλησιάζουν την βραχονησίδα μάλιστα η τουρκική ιστοσελίδα γράφει οτι ένα Ελληνικό πολεμικό πλοίο και δύο σκάφη του Λιμενικού επιχείρησαν να πλησιάσουν την βραχονησίδα, την οποία αναφέρει ως «Καρντάκ» (η τουρκική ονομασία των Ιμίων).
Τότε η Τουρκική ακτοφυλακή, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, εμπόδισε τα πλοία να πλησιάσουν. Μάλιστα προκαλώντας για ακόμα μια φορά, αποκαλεί την βραχονησίδα ως «αμφισβητούμενη».

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, το επεισόδιο στο οποίο αναφέρεται η εφημερίδα δεν έγινε ποτέ! Αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά οτι τα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης ειναι διατεθημένα να δημιουργήσουν επεισόδιο για χάρη της εσωτερικής πολιτικής του Τούρκου Προέδρου. 

Αξίζει να υπενθυμίσουμε οτι πέρυσι την ίδια περίοδο η Τουρκία ξεκίνησε σειρά αναληθών δημοσιευμάτων με επίκεντρο την περιοχή των Ιμίων. 

www.onalert.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis