Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:20 | 05/01/2015

 

 
Ο Τούρκος Harun Kina συνεχίζει να προκαλεί τον Έλληνα Παγκόσμιο Πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη, σχολιάζοντας ένα από τα posts στην επίσημη σελίδα του Iron Mike στο Facebook:
 
Αν μη τι άλλο ο Τουρκοολλανδός αντίπαλος του Μιχάλη Ζαμπίδη στο Iron Challenge της 17ης Ιανουαρίου, δείχνει να το διασκεδάζει και ας πλησιάζουν οι μέρες για το παιχνίδι που σίγουρα δεν τον θέλει και φαβορί. Παρόλα αυτά ο ίδιος υπόσχεται "νοκ άουτ""!
 
Με πρόσφατο σχόλιό του σε ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του Μιχάλη Ζαμπίδη, ο... κάτοικος Ολλανδίας Harun Kina ζητάει από τους γείτονες του (σ.σ. εμάς δηλαδή) να μην πανικοβαλλόμαστε και ότι πρόκειται απλά για ένα παιχνίδι  και να μην δίνουν βάση στο παρελθόν γιατί το μέλλον είναι δικό του και σαν Τούρκος θα έρθει στην Ελλάδα να βγάλει νοκ άουτ τον Iron Mike και να τον στείλει στην απόσυρση...
 
Συγκεκριμένα το μήνυμα του αναφέρει: "Γείτονες μην πανικοβάλλεστε, είναι απλά ένας αγώνας. Μην ενθουσιάζεστε με το παρελθόν γιατί το μέλλον είναι δικό μου…. Η Ελλάδα θα γίνει μάρτυρας μιας «μάχης Τιτάνων» γιατί στις 17 Ιανουαρίου θα γίνει μια μάχη «παλιάς σχολής»…. O Mike περίμενε αυτή τη μέρα, την ημέρα που ένας Τούρκος θα έρθει και θα τον βγάλει νοκ άουτ, αποσύροντας τον από τα ring!"
 
Η αγωνία κορυφώνεται για τη μεγάλη μάχη που θα βάλει φωτιά στο ring του κλειστού Γηπέδου Tae Kwon Do στις 17 Ιανουαρίου! 
 
sport24.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis