Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:59 | 28/05/2017

Με το μήνυμα "Η σημαία μας θα κυματίζει πάντα, εκεί που το επιτρέπει ο νόμος και οι καρδιές μας", απαντά η Δημοκρατική Ενωση Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας στις συνεχείς προκλήσεις των Αλβανών Εθνικιστών.

Η απάντηση της  ΔΕΕΜ Ομόνοια όπως δημοσιεύτηκε στο site της Ένωσης: 

Χθες τα μεσάνυχτα, γνωστοί πλέον Αλβανοί εθνικιστικές , αφαίρεσαν Ελληνικές Σημαίες από τις πλατείες των χωριών της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας: Αλύκο, Λιβαδειά και Μουρσί.

Καταγγέλλουμε την προκλητική αδιαφορία των αλβανικών αρχών. Είναι βέβαιο πως αυτές οι σκοταδιστικές ενέργειες αν δε γίνονται με τη στήριξη, έχουν σίγουρα την απόλυτη ανοχή τους. Στελέχη του κυβερνώντος κόμματος μάλιστα, στην προεκλογική τους εκστρατεία στα χωριά της ΕΕΜ, διαδίδουν ότι είναι δικές μας προβοκάτσιες, τη στιγμή που οι δράστες εμφανίζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις σημαίες που αφαιρούν ως λάφυρα.

Ενημερώνουμε φίλους και εχθρούς πως η βεβήλωση του εθνικού μας συμβόλου μπορεί να μας πονάει αλλά μας εμψυχώνει πιο πολύ. Τα αποθέματα είναι ανεξάντλητα και η σημαία μας θα κυματίζει πάντα εκεί που το επιτρέπει ο νόμος και οι καρδιές μας.

onalert.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis