Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:27 | 05/08/2017

Διαβάστε την τοποθέτηση του Προέδρου της ΠΟΣΥΦΥ κ. Παναγιώτη Χαρελά για τις παγιες:

 

 "Σχετικά με τις προκαταβολές για τις μετακινήσεις των αποσπασμένων:

Εδώ και αρκετό καιρό παρακολουθούμε και γινόμαστε αποδέκτες παραπόνων συναδέλφων για την αδυναμία της Υπηρεσίας να χορηγήσει τα απαραίτητα ποσά για την μετακίνησή τους σε νησιά και Έβρο.

Τόσο καιρό, με επαφές και επικοινωνίες με το Αρχηγείο αλλά και με τις διαχειρίσεις προσπαθούμε να συμβάλλουμε στην επίλυσή τους.

Δυστυχώς όμως το πρόβλημα παραμένει και έως τώρα "κουτσά στραβά" τα καταφέρναμε.

Χθές πληροφορήθηκα όμως πως σε ορισμένες Διευθύνσεις συνάδελφοί μας ξεκίνησαν για τα νησιά απο την ηπειρωτική χώρα με το ποσό των (0) ευρώ !!!.

Γνωρίζουμε πως η επίλυση του προβλήματος βρίσκεται στην άμεση εκκαθάριση των υπομνημάτων και στην γρήγορη ενταλματοποίηση.

Δυστυχώς τα υπομνήματα απο προηγούμενες μετακινήσεις παραμένουν στάσιμα και η γραφειοκρατική διαδικασία δεν λεει να τα ξεμπλοκάρει.

Συγκεντρώσαμε όμως τις Διευθύνσεις που έχουν μεγάλο πρόβλημα και το μεταφέραμε εκεί όπου πρέπει, αναμένοντας σήμερα - αύριο μια ανάσα ώστε οι μετακινήσεις που θα έρθουν εντός των προσεχών ημερών 13/8 ( Έβρος) να πραγματοποιηθούν ομαλά.

Επίσης επισημάναμε στο Αρχηγείο εκεί όπου δεν δόθηκαν σωστά οι προκαταβολές και οι συνάδελφοι δεν θα μπορέσουν να αποπληρώσουν την διαμονή τους.

Αναμένουμε εντός των ημερών σε αυτούς τους συναδέλφους να χορηγηθεί το χρωστούμενο ποσό.

Τέλος, δεν θα μπούμε στη λογική ποιος τα κατάφερε και χάρη σε ποιον ομαλοποιείται η κατάσταση.

Η ουσία είναι να λύνονται τα προβλήματα και όχι να ευλογούμε τα γένια μας με φράσεις " .... καταφέραμε μετά απο επίπονες προσπάθειες και πιέσεις ... " .

Σε αυτή την προσπάθεια, διαπιστώνουμε με λύπη πως ορισμένοι αρμόδιοι και υπεύθυνοι, δεν στέκονται στο ύψος των περιστάσεων.

Ας γνωρίζουν πως οι ευθύνες τους βαραίνουν διότι λάστιχα για τα οχήματα δεν υπάρχουν, τα κονδύλια για καύσιμα λιγοστέυουν, οι επισκευές των οχημάτων δεν γίνονται, οι προκαταβολές που είναι υποχρεωμένοι να δώσουν στους αποσπασμένους δεν δίνονται.

Και σε όλα αυτά, ας καταλάβουν πως η ροή ...κινείται με το ΦΙΛΟΤΙΜΟ των συναδέλφων.

Αυτό να μην το προσπερνούν.

Και τις αδυναμίες της διαχείρισης που κάνουν λόγω έλλειψης κονδυλίων να τις αναφέρουν και ας πρέπει να γίνονται και "κακοί" στους ανωτέρους τους στο Αρχηγείο.

Θα επανέλθουμε ...."

[custom:google-ads]

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis