Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:37 | 01/10/2019

Τρεις Έλληνες και ένας πρόεδρος συλλόγου για τον οποίο υπάρχουν στοιχεία πως στοιχημάτισε σε 8 αγώνες της ίδιας του της ομάδας εμπλέκονται στην υπόθεση του Ραούλ Μπράβο όπως αποκάλυψε η «Δίκη στο Open».

Θυμίζουμε πως ο Ραούλ Μπράβο κατηγορείται ως «εγκέφαλος»  σε σκάνδαλο παράνομου στοιχηματισμού στην Ισπανία. Η εκπομπή του Κυριάκου Θωμαϊδη «Η Δίκη στο Open» αποκάλυψε πως πρόεδρος Ελληνικής ομάδας, ο οποίος συνεργάστηκε στο παρελθόν με τον 38χρονο Ισπανό, εμπλέκεται επίσης στην υπόθεση.

[custom:google-ads]

Υπάρχουν αποδείξεις πως ο συγκεκριμένος πρόεδρος πόνταρε σε χώρες του εξωτερικού (όπως η Μαλαισία) σε αγώνες της ομάδας του. Συνεργασία με τον Ραούλ Μπράβο είχαν και τρεις Έλληνες υπήκοοι, τα ονόματα των οποίων είναι στην διάθεση της Εισαγγελίας, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η σχετική προκαταρκτική έρευνα.

Ο πρώην μπακ των Ολυμπιακού, Άρη και Βέροιας είχε συλληφθεί από τις ισπανικές αρχές τον Μάιο του 2019 και κατηγορείται πως έστηνε ποδοσφαιρικά ματς της πρώτης και δεύτερης κατηγορίας (Primera και Segunda) με στοιχηματικά οφέλη. Αντιμετωπίζει κατηγορίες  για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διαφθορά και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Πηγή: ethnos.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αστυνομικοί έπιασαν στα πράσα επίδοξους ληστές και εκείνοι έβγαλαν όπλο και τους απείλησαν - Πυροβόλησαν στον αέρα οι αστυνομικοί

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis