Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:47 | 05/05/2017

Ο 52χρονος κατηγορούμενος για την αρπαγή, την κράτηση και τον βασανισμό της νεαρής φοιτήτριας στη Δάφνη, έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής στον εισαγγελέα. Μόλις οι ρεπόρτερ τον ρώτησαν αν έχει συνειδητοποιήσει την πράξη του, εκείνος αποκρίθηκε πως «είμαι 95% ΑΜΕΑ ρε παιδιά. Σχέσεις είχαμε με την κοπέλα».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου γιατί κρατούσε την κοπέλα εφόσον είχαν σχέσεις εκείνος απάντησε πως «εγώ δεν κρατούσα κανέναν…».

trlkom3

Σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, από την Ασφάλεια, ο συλληφθείς κατηγορείται για αρπαγή, βαριές σωματικές βλάβες και βιασμό κατ' εξακολούθηση, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Οι αστυνομικοί που εισέβαλαν χτες το πρωί στο δωμάτιο διαστροφής και βασανιστηρίων που είχε μετατρέψει το υπόγειο διαμέρισμα του στην Δάφνη ο 52χρονος, ανέφεραν ότι το 20χρονο κορίτσι ήταν «εξαιρετικά κακοποιημένο» και σε κατάσταση ισχυρού σοκ, ενώ εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε.

trlkom2

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία που έκαναν οι γονείς της νεαρής φοιτήτριας, χτες το πρωί, ημέρα Πέμπτη, οι οποίοι ήλθαν από την επαρχία να βρουν το παιδί τους επειδή από το προηγούμενο βράδυ δεν απαντούσε στα τηλέφωνα.

trlkom1trlkom5

Βίντεο-Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

Διαβάστε περισσότερα στο newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis