Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:29 | 02/06/2020

Προκλητικός και αμετανόητος εμφανίστηκε ο «δράκος» της Αθήνας, ο οποίος προσέγγιζε γυναίκες -μεταξύ των οποίων και ιερόδουλες– τις λήστευε, τις χτυπούσε με λοστούς, τις μαχαίρωνε, τις βίαζε και τις κρατούσε χωρίς νερό και φαγητό για μέρες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο 40χρονος Βούλγαρος αρνήθηκε να απαντήσει στις κατηγορίες, που του έχουν απαγγελθεί για αρπαγές, ληστείες και βιασμούς κατ’ εξακολούθηση σε βάρος γυναικών. Μάλιστα, φέρεται να είπε: «Αρνούμαι να απαντήσω σε όλα. Είμαι γάιδαρος».

Την ίδια ώρα, η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη «καίει» τον πατέρα δύο παιδιών, καθώς αναφέρει ότι είναι άκρως επικίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια, βαρύτατα αντικοινωνικός και όχι σχιζοφρενής και οι πράξεις του φαίνονται να είχαν σχέδιο, οργάνωση και μεθοδικότητα.

Ο ίδιος και ο συνεργός του συνελήφθησαν στις 4 Φεβρουαρίου 2020 από άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και αφού τις προηγούμενες 15 ημέρες είχαν σκορπίσει τρόμο στις πιάτσες της Αθήνας.

Πώς δρούσαν

Οι δυο δράστες παραβίαζαν άδεια γραφεία ή άλλους πρώην επαγγελματικούς χώρους και στη συνέχεια έκλειναν ραντεβού εκεί με τα θύματά τους, προσποιούμενοι τους πελάτες. Όταν οι γυναίκες πήγαιναν στο ραντεβού, οι επικίνδυνοι κακοποιοί τις ακινητοποιούσαν και τις χτυπούσαν άγρια με λοστούς, μαχαίρια και κατσαβίδια, προκαλώντας τους, σοβαρούς τραυματισμούς.

Χαρακτηριστικό της βαναυσότητας, με την οποία χτυπούσαν οι δράστες τα θύματά τους, το γεγονός πως σε μια γυναίκα προκάλεσαν κάταγμα στο κεφάλι και ρήξη τυμπάνου, της έσπασαν το αριστερό χέρι και της “μαύρισαν” όλο το σώμα!

Αφού χτυπούσαν ανελέητα τα θύματά τους, οι επικίνδυνοι κακοποιοί βίαζαν αλλεπάλληλα τα θύματά τους, τους έπαιρναν ό,τι χρήματα και προσωπικά αντικείμενα είχαν μαζί τους. Ανάμεσα στα αντικείμενα που τους έκλεβαν, ήταν και κάρτες δωματίων από τα ξενοδοχεία, όπου έμεναν οι γυναίκες. Τις κάρτες αυτές χρησιμοποιούσαν για να μπαίνουν στα δωμάτιά τους, να τους κλέβουν χρήματα και κοσμήματα ή ό,τι άλλο έβρισκαν.

Από το δωμάτιο μιας γυναίκας έκλεψαν και τις πιστωτικές της κάρτες, τις οποίες χρησιμοποίησαν για να “σηκώσουν” από ΑΤΜ το ποσό των 4.300 ευρώ. Και κατάφεραν να το κάνουν αφού έδειραν ανελέητα την κάτοχό τους για να τους αποκαλύψει τους κωδικούς.

Και η αδίστακτη δράση τους δεν σταματούσε εκεί. Οι δυο δράστες επικοινωνούσαν με συγγενείς των γυναικών και απαιτούσαν λεφτά για να τις αφήσουν ελεύθερες! Σε μια περίπτωση, μάλιστα, κατάφεραν να αποσπάσουν 1.000 ευρώ. Στο τέλος άφηναν τα θύματά τους δεμένα και αβοήθητα.

newpost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis