Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:00 | 06/09/2021

O διαιτητής Χόρχε Βαλενθουέλα από τη Βενεζουέλα διέκοψε οριστικά την αναμέτρηση Βραζιλία-Αργεντινή για την 8η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 (Ζώνη Λ. Αμερικής), όπως ανακοίνωσε η CONMEBOL, η οποία έριξε την... ευθύνη για τη διοργάνωση του ματς στη FIFA!

Μετά την έφοδο της Αστυνομίας και των υγειονομικών αρχών της Βραζιλίας στον αγωνιστικό χώρο της «Αρένα Κορίνθιανς» του Σάο Πάολο στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης, προκειμένου να συλλάβουν τέσσερις παίκτες των Αργεντινών (Τζιοβάνι λο Σέλσο, Εμιλιάνο Μπουενδία, Εμιλιάνο Μαρτίνες, Κριστιάν Ρομέρο) οι οποίοι (όπως υποστηρίζουν) δεν τήρησαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και δεν μπήκαν σε καραντίνα 14 ημερών ερχόμενοι από το Ηνωμένο Βασίλειο, το μεγάλο ματς διεκόπη οριστικά!

Βραζιλία - Αργεντινή - διακοπή αγώνα

Όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική συνομοσπονδία της CONMEBOL, «... ο διαιτητής κι ο παρατηρητής αγώνα θα υποβάλουν την έκθεσή τους στην πειθαρχική επιτροπή της FIFA, η οποία θα καθορίσει τα επόμενα βήματα. Αυτές οι διαδικασίες διέπονται αυστηρά από τους ισχύοντες κανονισμούς. Τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι μία διοργάνωση της FIFA. Όλες οι αποφάσεις σχετικά με την οργάνωση και την εφαρμογή υπόκεινται στην απόλυτη εξουσία αυτού του οργανισμού».

Βραζιλία - Αργεντινή - διακοπή αγώνα

Πηγή:  ant1news.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis