Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:20 | 06/12/2014

 

"Ακούστε αυτά που δεν θα σας πει κανείς …  από τους «απέναντι» .

Υπάρχουμε και θα υπάρχουμε , όσο θα υπάρχετε  και εσείς . Η δράση σας , ο τρόπος έκφρασής της , ο τρόπος που διεκδικείτε τα δικά σας όνειρα , είναι η συνταγή που μας δημιουργεί , είναι η αιτία που μας « θέτει » απέναντι σας .


Εμείς και εσείς , πάντα , θα  καταλήγουμε πρωταγωνιστές σε ένα θέατρο του παραλόγου  με θεατές  που γελάνε , αυτούς , που δεν μπορούμε να φανταστούμε , και διαιτητές … τα πιόνια τους.

Εσείς όμως έχετε μια επιλογή που εμείς δεν έχουμε … να απέχετε .

 Έχετε μια επιλογή που εμείς δεν μπορούμε ούτε να φανταστούμε  … να μην τους αφήσετε να κόψουν « το ίδιο εισιτήριο » , να μην τους κάνετε πάλι την χάρη .

«Είστε  θυμωμένοι » το νιώθουμε  , θέλετε έναν καλύτερο κόσμο … και εμείς , θέλετε να φωνάξετε … και εμείς  , «πονάτε» για τα χαμένα σας όνειρα , για τις ευκαιρίες που δεν θα έχετε στην ζωή , για την χαμένη εποχή που ζείτε … που ζούμε .

Γιατί τους ΑΦΉΝΕΤΕ να το εκμεταλλεύονται αυτό ; γιατί τους κάνετε την χάρη να είστε πιόνια στην ίδια πάλι σκακιέρα; Στο ίδιο πάλι έργο … που δεν οδηγεί σε τίποτα .

 Γιατί είστε πάλι εγκλωβισμένοι στο ίδιο «προσωπικό σας » αδιέξοδο ;

Όλοι συμφωνούμε στο δίκαιο αίτημα του Ρωμανού … να θέλει , να συνεχίσει να ονειρεύεται.

Όλοι όμως παράλληλα έχουμε διαπιστώσει ότι … κάποιοι ,  το εκμεταλλεύονται αυτές τις ημέρες … μέσα από εσάς .

Η υπερβολική αντίδραση σε ένα δίκαιο αίτημα , δρα αντίθετα , το θέτει σε άλλη διάσταση , αφού .. φανερώνει την σκοπιμότητα  που κάποιοι επιθυμούν και επιδιώκουν … μέσα από την ψυχή σας .

Αυτή η σκοπιμότητα που αναδύεται ,σας  αδικεί κατάφωρα , κάνει το αίτημα να χάνει το δίκιο του … γίνεται ευρέως αντιληπτή .

Αυτό θέλετε ; αυτό επιδιώκετε ;  προφανώς ΌΧΙ

Αυτό όμως θέλουν ΑΥΤΟΙ που πάλι θα γελάσουν , πάλι θα διασκεδάσουν … γιατί ξέρουν ότι , θα « παιχτεί πάλι »  το ίδιο έργο και στο τέλος … θα κάνουν πάλι το δικό τους , ενώ , θα καταγράψουν πάλι , άλλη μια νίκη στρατηγικής .

Υπάρχουν άλλοι τρόποι να τους αντιμετωπίσετε ,  παραθέσετε δημόσια της απόψεις σας με αυτούς , προσκαλέστε τους σε δημόσιο διάλογο … νικήστε τους με τις απόψεις σας δημόσια , « δείξτε τους » πως θέλετε τον κόσμο , δείξτε τους τα όνειρα σας , κάντε τους να νιώσουν «υπαρξιακά νικημένοι » .

Πείτε τους ότι έχετε κάτι που δεν θα έχουν ποτέ .. όνειρα και χρόνο .

Μην πέσετε πάλι στην ίδια « παγίδα » που αλλοιώνει την εικόνα … της ψυχή σας και σας «παρουσιάζει πάλι » πρωταγωνιστές σε ρωμαϊκή αλάνα  , που "πνίγει" την προσπάθειά σας

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
[email protected]

bloko.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis