Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:44 | 07/12/2016

Με το μυαλό διαρκώς «θολωμένο» λόγω της κατάχρησης αλκοόλ ήταν ένας 53χρονος Ρουμάνος που είχε προσλάβει ένα ζευγάρι ηλικιωμένων για φύλακα στο εξοχικό τους στην περιοχή "Φάρος" της Αυλίδας στην Εύβοια.

Γι' αυτό, όταν προσπάθησαν να τον απολύσουν δεν δίστασε να τους μαχαιρώσει!

Ο 67χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού και η 65χρονη σύζυγός του είχαν δεχθεί παράπονα από τους γείτονες ότι ο Ρουμάνος φύλακας ήταν πάντα μεθυσμένος και δημιουργούσε  προβλήματα και πήγαν από την Αθήνα στο εξοχικό για να λύσουν την συνεργασία τους.

Ο  53χρονος έφυγε, αλλά λίγο αργότερα επέστρεψε κρατώντας έναν πτυσσόμενο σουγιά μήκους 0,16 εκατοστών με τον οποίο τραυμάτισε τον 67χρονο και στη συνέχεια την σύζυγό του που προσπάθησε να τον σώσει από τα χέρια του!

Ο αλλοδαπός δράστης τράπηκε σε φυγή, ενώ οι τραυματίες διακομίστηκαν στο Γενικό νοσοκομείο Χαλκίδας για την παροχή των πρώτων βοηθειών και παραμένουν για νοσηλεία εκτός κινδύνου.

Άνδρες του αστυνομικού σταθμού Αυλίδας και της Τροχαίας Χαλκίδας εντόπισαν μετά από λίγη ώρα τον 53χρονο Ρουμάνο στο Βαθύ, τον αφόπλισαν και του πέρασαν χειροπέδες με τις οποίες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας που του άσκησε δίωξη για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Πηγή:  www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis