Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:38 | 06/11/2015

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για να εντοπιστούν τα άτομα που επιτέθηκαν και χτύπησαν τον βουλευτή της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκο.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας είπε ότι οι έρευνες στρέφονται στο χώρο της Χρυσής Αυγής και εκεί οδηγούν όλες οι ενδείξεις. Μάλιστα αποκάλυψε ότι το βράδυ έγιναν προσαγωγές ατόμων που ενδέχεται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Στέλεχος της Χρυσής Αυγής ένας από τους δράστες του επεισοδίου ξυλοδαρμού του βουλευτή της ΝΔ  δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Ο κ. Τόσκας, μιλώντας στην ΕΡΤ, σημείωσε ότι έχει ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση του ενός δράστη και γίνονται ενέργειες για να συλληφθεί.

Για τους άλλους τρεις που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο ο κ. Τόσκας ανέφερε πως βρίσκονται στη διαδικασία της ταυτοποίησης, ενώ υπογράμμισε πως υπάρχει έρευνα και για περισσότερα άτομα.

Σε ότι αφορά την στάση της αστυνομίας ο κ .Τόσκας είπε ότι ήταν η αρμόζουσα, ήταν η δέουσα και πως άντρες των ΜΑΤ προστάτεψαν τον κ. Κουμουτσάκο.

http://www.newsbeast.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis