Προσαγωγές 14 ατόμων για παράνομη οπλοκατοχή, κλοπές και ναρκωτικά

ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ
Προσαγωγές 14 ατόμων για παράνομη οπλοκατοχή, κλοπές και ναρκωτικά

Στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, αλλά και εφαρμογής ειδικού σχεδίου για την καταπολέμηση του φαινομένου της παράνομης οπλοκατοχής, της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, καθώς και την πρόληψη της διάπραξης κλοπών - διαρρήξεων, οργανώθηκε σήμερα (09.06.2017) το πρωί συντονισμένη επιχείρηση στο Ρέθυμνο.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης.

Ο στόχος της επιχείρησης ήταν κυρίως οι έλεγχοι για παραβάσεις που αφορούν τη νομοθεσία περί όπλων, περί ναρκωτικών ουσιών, αλλά και την πρόληψη και την καταστολή διάπραξης κλοπών και διαρρήξεων.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, πραγματοποιήθηκαν δέκα έλεγχοι οχημάτων, ενώ στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, προσήχθησαν δεκατέσσερα (14) άτομα.

Σημειώνεται ότι οι δράσεις αυτές έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό, τη διενέργεια συστηματικών ελέγχων και ερευνών, την αυξημένη αστυνομική παρουσία και τη συνδυασμένη επιχειρησιακά ανταπόκριση και δράση.

Οι αστυνομικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς.