Προσαγωγή υποψήφιου δημάρχου στον δήμο του Πειραιά

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ
Προσαγωγή υποψήφιου δημάρχου στον δήμο του Πειραιά

Στην προσαγωγή ενός υποψηφίου δημάρχου για τον δήμο του Πειραιά προχώρησε η αστυνομία, μετά από επεισόδιο μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και μελών της παράταξης «Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική».

Όπως καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η ΑΝΤΑΡΣΥΑ «την επίθεση των τραμπούκων της Χρυσής Αυγής στα μέλη και τους φίλους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που στήριζαν την παρέμβαση του περιφερειακού σχήματος της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική έξω από το 3ο Λύκειο στον Πειραιά».

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι : «Η επίθεση δεν ήταν τυχαία, καθώς το πρωί οι Χρυσαυγίτες που βρέθηκαν στο σχολείο είχαν «σταμπάρει» τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, έφυγαν και επέστρεψαν με συγκροτημένο Τάγμα Εφόδου 15 ατόμων για να επιτεθούν».

Πυρά προς την Αστυνομία

«Καταγγέλλουμε τη στάση της αστυνομίας. Τα αστυνομικά όργανα που έσπευσαν επί τόπου φρόντισαν να συλλάβουν τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλά και αυτούς που πήγαν να διαμαρτυρηθούν, δηλαδή την υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο με το ψηφοδέλτιο της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική Τίνα Μαύρου και τον επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Ανταρσία στις γειτονιές του Πειραιά» Θανάση Διαβολάκη και τους μετέφεραν στο ΑΤ Καμινίων», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Τι καταγγέλλει το ΚΕΕΡΦΑ

«Η αστυνομία του Πειραιά συνεργάστηκε ευθέως με τους χρυσαυγίτες μετά από οργανωμένη επίθεση τάγματος εφόδου (...) κατά συνεργείου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που βρίσκονταν κοντά στο 3ο ΓΕΛ Πειραιά στην Παπαστράτου και Μαυρομιχάλη» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κίνηση Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ).

Διαβάστε περισσότερα στο: iapopsi.gr