Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:39 | 06/06/2015

Πτήση με Βρετανούς τουρίστες με προορισμό την Ελλάδα, έπρεπε να εκτραπεί προς τη Βουλγαρία, λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς μεθυσμένων φοιτητών.

Η πτήση που μετέφερε 180 επιβάτες από το Μάντσεστερ στοΗράκλειο αναγκάστηκε να εκτραπεί προς Σόφια.

Επιβάτες της πτήσης δήλωσαν οτι φοιτητές – που ξεκινούσαν διακοπές για πρώτη φορά, χωρίς τους γονείς τους -έπιναν μέσα στο αεροσκάφος αλκοόλ κρυφά μέσα σε μπουκάλια αναψυκτικών Sprite φώναζαν, γδύνονταν και επιδίδονταν σε επαίσχυντες δράσεις..

«Υπήρχε ένας τύπος πολύ μεθυσμένος με καταχρηστική συμπεριφορά που φώναζε σε όλους. Η συμπεριφορά του ήταν αηδιαστική. Φώναζε έβριζε και γινόταν όλο και πιο τρομακτικτός. Απειλούσε συνέχεια ότι θα χτυπήσει το πλήρωμα και τον καπετάνιο. Ο καπετάνιος κάποια στιγμή ανακοίνωσε την εκτροπή του αεροπλάνου».

«Όταν προσγειωθήκαμε στη Σόφια η αστυνομία ήρθε στο αεροσκάφος και απομάκρυνε τον μεθυσμένο νέο» προσέθεσε,

Εκπρόσωπος της Thomson, δήλωσε: «Η Thomson Airways θα ήθελε να ζητήσει συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία προκάλεσε στους επιβάτες στην πτήση του σκάφους TOM2570 από το Μάντσεστερ προς το Ηράκλειο, το οποίο εκτράπηκε προς τη Βουλγαρία χθες λόγω ενός περιστατικού με πελάτη επί του σκάφους. Λειτουργούμε μια πολιτική μηδενικής ανοχής σε σχέση με οποιαδήποτε διασπαστική συμπεριφορά.
Η ασφάλεια των πελατών είναι η προτεραιότητά μας ανά πάσα στιγμή και θα θέλαμε να καθησυχάσει τους επιβάτες ότι τα περιστατικά αυτού του είδους είναι εξαιρετικά σπάνια».


Το περιστατικό συνέβη μόλις 24 ώρες μετά το συμβάν με την αεροπορική εταιρεία Monarch. Η εν λόγω εταιρεία απαγόρευσε σε έξι επιβάτες να ταξιδέψουν ξανά με την εταιρεία μετά την αναστάτωση την οποία προκάλεσαν σε πτήση ταπό Μπέρμιγχαμ προς την Τουρκία.

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis